Na 3 jaar wachten was het gisteren tijd voor de 9e editie van de S.K.N.W.Kerst-Bingo !!

Gisteren, zaterdag 17 december 2022, werd eindelijk de 9e editie van onze Kerst-Bingo georganiseerd. Na de corona was het al een twee keer afgeblazen. Vorig jaar hadden we overigens een mooi alternatief middels en online versie. Maar gaat toch niks boven ‘de echte’ Bingo in onze kantine, want dit is toch een traditie op de (een) zaterdag voor Kerst (want volgende week is de 24e)  voor het hele gezin. Met uiteindelijk ook deze keer weer een kleine 80 deelnemers kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje bij S.K.N.W.K.

Omdat er nog gevoetbald werd ’s morgens was de kantine de gehele dag geopend. Vanaf 13:30 uur druppelden de eerste deelnemers al binnen in de kantine. Dit uiteraard om een goed plekje te bemachtigen. Het was ook eventjes aftasten, want voor het eerst was dit een Kerst-Bingo in onze afgelopen jaren prachtig verbouwde kantine. Iets na 14:00 uur, toen de meesten aanwezig waren, werd er voor de eerste keer aan de Bingo-Molen gedraaid door onze vaste Bingo-Masters Jos van Spier en Martijn Neele.

Op veler verzoek was het aantal rondes met ééntje terug gebracht, dus werden er nu vier i.p.v. vijf rondes gespeeld. Tussendoor waren er voor alle aanwezigen overheerlijke snackjes. En inmiddels ook een traditie zo rond een uurtje om 17:00 uur verse snert. Dit allemaal onder het genot van (een) heerlijke drankje(s).

Uiteraard waren er ook nog twee rondjes verloting en aan het eind van de Kerst-Bingo werden uit alle gebruikte Bingo-kaarten ook nog wat prijswinnaars bekend gemaakt. Uiteindelijk was zo rond 18:00 uur deze 9e editie ten einde. Ook daarna bleef het lang druk en gezellig in de kantine.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag. De mensen achter de bar en in de keuken, organisatie, loten verkoopsters en voor de rest iedereen die we dan nog vergeten zijn voor weer een top middag/avond !! En uiteraard een woordje van dank aan alle aanwezigen en deelnemers.

En uiteraard vanmorgen weer eventjes alles netjes terug op zijn plaats gezet in de kantine. Even de bezem erdoor. En alle Kerst-Bingo spullen weer terug op zolder.

Tot volgend jaar voor editie nummertje 10 !!