S.K.N.W.K. 1 op trainingskamp in Düsseldorf (deel 4)

Gisteren, vrijdag 6 januari 2023, is onze eerste selectie vertrokken richting Duitsland voor een trainingskamp. Dit weekend verblijven ze in DJH Hostel Düsseldorf voor een trainingskamp (in samenwerking met trainingskampen.nl). Vanmiddag werd er een oefenwedstrijd gespeeld tegen een andere 3e klasser, v.v. Haaften 1. Voorafgaand aan de wedstrijd kreeg de tegenstander eerste onze prachtige S.K.N.W.K.-sjaal overhandigd.

In de 1e helft was S.K.N.W.K. 1 veel beter dan de tegenstander. Door treffers van David v/d Broek 2x, Mark Bleiji en Jarno van Nieuwenhuize was de ruststand 4-1. In de 2e helft wist alleen de tegenstander nog te scoren en wel 3x. Zodoende is de 4-4 eindstand te verklaren. Nu op naar een hele lange 3e helft !! Veel plezier gewenst !!