Duiveland naar schier ontastbare koploper

Bron: www.wereldregio.nl

Duiveland wacht zaterdag een mooi treffen voor de eer. In Wolfaartsdijk treft de ploeg van trainer Jordy Heikens de gelijknamige koploper die elf punten voorsprong heeft op de Oosterlanders.

Een zege van de nummer twee van de vierde klasse B gaat de competitie niet spannender maken: hiervoor is formatie van Carlos de Jonge simpelweg beter en het verschil te groot. Duiveland mist 4 maart Robbert de Bruine, Roy Quik en Joran Buijs. Justin van Noord is een twijfelgeval.

WIK’5 is in dezelfde afdeling compleet voor de wedstrijd tegen Herkingen’55, de nummer drie. Nummer vier, Westhoek, ontmoet Fios en kan alleen geen beroep doen op de werkende Lennart Padmos. Brouwershaven gaat naar SPS zonder Luuk Mabelis, Wesley Dalebout (beiden geblesseerd), Skip Reijnen (werk) en Justin de Bruine.

In de derde klasse B mag ZSC’62 het tegen De Jonge Spartaan, de nummer drie, proberen zonder Nicky van der Velden (geblesseerd) en Sem van der Linden. SKNWK heeft ‘iets makkelijker’ tegen het wat lager geklasseerde Den Bommel en Bruse Boys kan de marge met Halsteren tot drie punten brengen als ze wint. De formatie van coach Michel Maaskant kan op sportpark Volharding niet beschikken over Boris de Bruine, Jeand Doest, Rudo van den Berge, Marc Bij de Vaate en Jasper Fonteine.

Tweedeklasser MZC’11 speelt zaterdag bij WHS zonder Rody Vermue en Coen Dalebout (beiden wintersport). Sander Backx is een twijfelgeval.