Opnieuw heerlijke biefstukjes tijdens 2e Biefstukavondje van dit seizoen

Gisteren, donderdag 7 april 2023, konden we voor de 2e keer dit seizoen weer een Biefstukavondje organiseren. Dit is inmiddels traditie op Het Springer. Twee keer per seizoen op donderdagavond na afloop van de trainingen van S.K.N.W.K. 1, 2, 3 en JO19-1 een lekker biefstukje eten.

Iets na 20:30 uur was de gezamenlijke training van de lagere senioren en JO19-1 klaar. Inmiddels was de kantine door de organisatie al helemaal in orde gemaakt en waren de biefstukjes (niet onbelangrijk tijdens een biefstukavondje 😉  ) ook al aanwezig.

Rond het klokje van 21:00 uur gingen dan ook de eerste biefstukjes in de pannen. Uiteindelijk sloten ook de spelers en staf van de eerste selectie aan na hun training waardoor we uiteindelijk op bijna 50 ‘eters’ zaten. Het was daarom ook deze keer weer echt gezellig druk in de kantine.

Uiteraard was er vers wit brood om mee in de jus ‘te soppen’ (sommigen ‘vraten’ bijna een half brood op 🙂 ). Dit alles natuurlijk onder het genot van een drankje en muziekje en vooral veel gezelligheid.

Vanzelfsprekend wordt deze traditie voortgezet in het nieuwe seizoen 2023-2024 !!

Vanaf deze plaats dank aan een iedere die gisteren zijn steentje heeft bijgedragen aan deze weer zeer geslaagde S.K.N.W.K.-avond (zonder ook maar iemand te kort te doen in ieder geval Kes en Gert-Jan !!). En verder (niet onbelangrijk) uiteraard dank aan alle zeer enthousiaste aanwezigen !!

Bekijk meer foto’s van deze trainings- en biefstukavond elders op de site in Het Fotoboek.