Tikkie Terug Deel 581 – S.K.N.W.K. 1 werd 20 jaar geleden kampioen

Logo Tikkie Terug

Wat een contrast met het heden waarin ons vlaggenschip op de laatste plaats bivakkeert in de 3e klas (na de knappe promotie vorig seizoen via de nacompetitie na een 1-0 winst in de finale van de nacompetitie op Wolfaartsdijk) en het lastig zal zijn om in de 3e klasse te blijven (met de versterkte promotie en degradatie regelingen). En dus wordt het volgend seizoen waarschijnlijk weer 4e klas.

Twintig jaar geleden, seizoen 2002-2003, speelde S.K.N.W.K. 1 ook in de 4e klasse. Echter toen had het seizoen een geweldig verloop, want toen werden de blauw/zwarten namelijk KAMPIOEN !!

Een mooie gelegenheid voor een nieuw Tikkie Terug, deel 581. Op zaterdag 12 april 2003 speelde S.K.N.W.K. 1 op het eigen sportpark Het Springer de kampioenswedstrijd. Tegenstander was Wolfaartsdijk 1. De wedstrijd eindigde in 0-0 en zodoende was S.K.N.W.K. 1 kampioen.

De week erop, zaterdag 19 april 2003, werd voorafgaand aan de uitwedstrijd bij SC Stavenisse 1 (0-2 winst) nogmaals stilgestaan bij de titel en kwam er een fotograaf namens de P.Z.C. een foto maken van het kampioensteam.

In mijn inmiddels grote archief kwam ik onderstaande tegen:

Artikel in de P.Z.C. (1):

 

Artikel in de P.Z.C. (2):

 

Wedstrijdverslagje van Wolfaartsdijk:

 

Het kampioensteam:

Staand v.l.n.r.: Arie Folmer, Martijn Neele, Mark den Haan, Gert-Jan Tierie, Jan-Jaap Padmos, Robbert v/d Zande, Johan Padmos, Maarten Padmos, Martin Huisman, Ronald van Vossen, Freek van Marle Emiel Kuijten, Erwin Theunisse, Ramon v/d Zande, Leon de Bruine.

Zittend v.l.n.r.: Jan de Jonge, Sytze Stins, Jacky de Bruine, Leon Quik, Jurjen Vermeer, Christian van Vossen, Leon Goedegebure, Erik de Bruine

(op de foto ontbreek trainer/coach Cees Willemse)

 

Wedstrijdverslag uitwedstrijd SC Stavenisse (week na het kampioenschap):

 

De eindstand van dat seizoen: