Tikkie Terug Deel 582 – Joachim Glerum Jeugdtoernooi van 10 jaar geleden

Logo Tikkie Terug

Op zaterdag 1 juni 2019 werd vooralsnog de 18e en laatste editie van ons eigen Joachim Glerum Jeugdtoernooi georganiseerd. Een toernooi voor JO9-1 en JO11-1 teams (daarvoor F- en E-pupillen genaamd). In 2020 werd de 19e editie afgeblazen i.v.m. te weinig aanmeldingen. Daarna volgde de coronapandemie en was er ook geen mogelijkheid de volgende editie(s) te organiseren.

Een mooie gelegenheid om eens terug te kijken op één van de voorgaande edities. We gaan deze keer tien jaar terug in de tijd voor een nieuwe Tikkie Terug (deel 582). Op zaterdag 4 mei 2013 werd toentertijd de 12e editie van ons eigen Jeugdtoernooi georganiseerd.

Op de website stond het volgende:

Wedstrijdschema’s Joachim Glerum Jeugdtoernooi

Morgen, zaterdag 4 mei 2013, wordt bij S.K.N.W.K. al weer de twaalfde editie van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi gehouden. Een toernooi voor F- en en E-pupillen. ‘s Ochtends zullen 15 F-teams aanwezig zijn en ‘s middag 11 E-pupillen teams (helaas heeft D.B.G.C. E3 zich af moeten melden).

Hieronder staan de wedstrijdschema’s voor deze editie:
 Schema’s Joachim Glerum Jeugdtoernooi 2013.pdf

Twaalfde editie Joachim Glerum-jeugdtoernooi

SKNWK organiseert zaterdag 4 mei voor de twaalfde keer het Joachim Glerum-Jeugdtoernooi.

Dit evenement is voor E- en F-pupillen. Tevens wordt ook nog door alle teams een wedstrijd gehouden om de penalty-bokaal.

Er doen Schouwse teams zoals DFS, MZC ’11, WIK ’57, Bruse Boys, Renesse, Brouwershaven en SKNWK mee, maar ook verenigingen van buiten Schouwen-Duiveland: DBGC, Vlissingen, Dauwendaele en Jeka (Breda).

Evenals voorgaande jaren brengt ieder doelpunt geld op voor een goed doel. Dit keer is het goede doel de zieke kinderen in Malawi.

Opnieuw scoren voor zieke kinderen in Malawi !!

Net als voorgaande jaren is er voor de F- en E-pupillen een speciaal doel gesteld aan het Joachim Glerum Jeugdtoernooi; namelijk zo veel mogelijk doelpunten maken!! Dit toernooi wordt vandaag, zaterdag 4 mei 2013, al weer voor de 12e keer georganiseerd bij S.K.N.W.K.

De familie Glerum stelt namelijk voor elk doelpunt dat wordt gescoord € 2,- beschikbaar voor Kinderen in Malawi. Met dit geld kunnen kinderen met kanker daar geholpen worden.

Ook zal er weer worden rondgaan met een collectebus op sportpark ‘Het Springer’. Hierin kunnen de aanwezige ouders, vrijwilligers en overig publiek een donatie doen

Dit geld zal de familie Glerum doneren aan de V.O.K.K. (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker).

 

Vandaag 12e editie Joachim Glerum Jeugdtoernooi

Vandaag, zaterdag 4 mei, wordt bij S.K.N.W.K. al weer de twaalfde editie van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi gehouden. Een toernooi voor F- en en E-pupillen.

‘s Ochtends zullen 15 F-teams aanwezig zijn en ‘s middags 11 E-pupillen teams. Zoals gebruikelijk is er tijdens het toernooi ook een penaltybokaal voor de aanwezige ploegen. De penalties worden genomen op diverse senioren- en jeugdkeepers van S.K.N.W.K.

Uiteraard vandaag weer veel S.K.N.W.K.-vrijwilligers op de been. We wensen ze een hele fijne dag en heel veel succes.

Uiteraard ook alle deelnemertjes een hele plezierige dag toegewenst.

 

Sponsors Joachim Glerum Jeugdtoernooi 2013

Vandaag, zaterdag 4 mei 2013, wordt bij S.K.N.W.K. al weer de twaalfde editie van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi gehouden. Een toernooi voor F- en en E-pupillen. ‘s Ochtends zullen 15 F-teams aanwezig zijn en ‘s middag 12 E-pupillen teams.

Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Stuco Emiel
Hilbra SpackSpuitbedrijf
Autoservice Mol
WEA Accountants
Fysiotherapie Oosterland
Koeriersdienst Nieuwerkerk
Tankstation Prins
Timmerman Natuursteen
Bijdevaate Verzekeringen-Makelaardij
Peter v/d Cingel Bestratingen
Krello Print

Namens S.K.N.W.K. willen we bovenstaande sponsors hartelijk danken!

 

12e editie Joachim Glerum Toernooi groot succes

Gisteren, zaterdag 4 mei 2013, werd alweer voor de 11e keer ons eigen jeugdtoernooi, het Joachim Glerum Jeugdtoernooi, gehouden. En ook nu werd het weer een fantastisch toernooi, mede door de prima weersomstandigheden (ondanks een stevig briesje op ‘Het Springer’.

‘s Ochtends om 09.15 uur trapten de F-pupillen af. Rond het klokje van 12:15 uur was bekend wie de winnaars waren.

Alle deelnemende teams ontvingen een prachtige beker. Ook was er nog een penaltybokaal voor de winnaar.

Voor de organisatie was het toen snel eten en alles opruimen en in gereedheid brengen voor de middag.

Nu was het de beurt aan de E-pupillen. ‘s Morgens bij de F-jes waren er 15 teams, ‘s middags bij de E-pupillen 2 poules van 6 ploegen (helaas met 1 afmelding, dus 1 poule van 5). Ook de E-pupillen kregen na afloop natuurlijk een beker en ook daar was een penaltybokaal.

De organisatie kijkt weer terug op een fantastisch geslaagd toernooi. Dit kan nooit zonder de vele vrijwilligers. Dus bedankt: scheidsrechters, keepers, E.H.B.O., barcommissie, leiders, uiteraard de sponsors en iedereen die we dan nog vergeten zijn. We hopen ook volgend jaar weer op jullie steun.

Foto’s van de 12e editie van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi staan binnenkort in het Fotoboek elders op deze site.

 

De Foto’s:

F-pupillen:

E-pupillen: