Morgenavond, maandag 8 mei 2023, starten we met opbouwen van de tent (vanaf 18:30 uur)

I.v.m. de komende activiteiten op ons sportpark wordt er ook dit seizoen weer een tent opgezet. Hier wordt mee gestart op maandag 8 mei a.s. Ook woensdag 10 mei 2023 gaan we hiermee aan de slag. Hiervoor kunnen we zeker voldoende vrijwilligers gebruiken !! Vele handen maken immers licht werk. Naast de opbouw van de tent moet deze ook worden ingericht met tafels, stoelen en een bar. Dus werk genoeg !!

Er is door Robin Kosten geïnventariseerd wie op welk dag(en) kan/kunnen helpen. Voor morgenavond zitten we op ca. 12 vrijwilligers. Dat is een mooi aantal. Hopelijk zit het weer ook een beetje mee en kunnen we met zoveel mensen al een heel eind komen. We willen daarom niet te laat starten (vanaf 18:30 uur zal er iemand aanwezig zijn !!)

Nog niet gevraagd en wil je toch komen (om bijvoorbeeld nog aan je vrijwilligerspunten te kunnen komen) meld je dan bij Robin (stuur hem een appje via 06-40425563). Kun/wil je je niet aanmelden, ook dan ben je uiteraard ook gewoon van harte welkom om te komen helpen.

Tot morgen !!