S.K.N.W.K. 40+ vermaakt zich opperbest bij toernooitje op Oosterland

Gisteren, vrijdag 12 april 2023, was er op Schouwen-Duiveland voor de laatste keer dit seizoen 40+ voetbal. Voor de winterstop zijn er al drie toernooitjes gehouden (bij D.Z.C. ’09, Brouwershaven en S.K.N.W.K.) en na het toernooi vorige maand bij W.I.K.  ’57 (de editie in maart bij M.Z.C. ’11 is vanwege de weersomstandigheden afgelast) was dus gisteren al weer de laatste van het seizoen 2022-2023. Organiserende vereniging van deze vijfde editie van het seizoen 2022-2023 was Duiveland.

Rond het klokje van 18:38 uur verzamelde S.K.N.W.K. 40+ waarna de rit naar het Oostersportpark in Oosterland werd ingezet. Het grootste deel van de selectie deed dit per fiets. Na eerst een bakje koffie snel de kleedkamers in om te verkleden. Rond 19:30 uur begonnen de eerste wedstrijden. Overigens deze editie twee debutanten, namelijk Wim Voorbeijtel en Pascal Ravia 🙂

fbt

Uiteraard werd er ook deze keer weer een teamfoto gemaakt (dank nog aan Daan (ook voor de selfie 🙂 ) 🙂

Voor de blauw/zwarten begon het toernooitje tegen Duiveland 1. Na een kwartiertje spelen eventjes een wedstrijdje (uit)rusten, want daarna volgde de wedstrijd tegen Renesse. Toen ook deze wedstrijd was gespeeld, gingen ze eventjes iets drinken en opladen voor het slotakkoord. Twee wedstrijd achter elkaar tegen respectievelijk Duiveland 2 en Ouwerkerk.

Tegen 21:15 uur waren de laatste wedstrijden van het toernooi gespeeld en kon een warme douche worden genomen. Daarna kon de 3e helft worden gestart onder het genot van een hapje en drankje en een muziekje. Deze was opnieuw bere gezellig en duurde ook best lang. De blauw/zwarte delegatie (lees P. v/d C 🙂 ) nam ook nog flink wat mooie prijzen mee van de verloting

Rond het klokje van 02:00 uur was de fietsafdeling van S.K.N.W.K. 40+ weer terug in het pittoreske Nieuwerkerk. Uiteraard eerst nog een een fotootje bij de enige echte doe-het-zelf zaak op ons dorp, de Hubo. Hierna konden de ‘ouwetjes’ heerlijk hun bedje opzoeken na weer een zeer geslaagde en gezellige avond !!

Vanaf deze plaats nog een dankwoordje aan Duiveland voor de organisatie en de gastvrijheid gisteren !!

Bekijk elders op de site het Fotoboek