Morgen, donderdag 18 mei 2023, 42e editie van Dokter van de Zande Toernooi bij S.K.N.W.K.

Morgen, donderdag 18 mei 2023, wordt bij S.K.N.W.K. weer het Dokter van de Zande Toernooi georganiseerd (is al weer het 42e (!!) Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi). Evenals alle voorgaande edities nemen onze eigen seniorenteams deel en ook onze oudste jeugd. Verder zijn er Ex- en oud S.K.N.W.K.-ers die de kicksen weer onderbinden. Ook weer een gastteam van D.Z.C. ’09 en een combinatieteam Duiveland/S.K.N.W.K. (en deze keer nog spelers van andere verenigingen van het eiland) waardoor we Hemelvaartsdag maar liefst 8 deelnemende ploegen hebben !!

Het belooft weer een geweldige dag te worden. Ook de weersgoden lijken ons weer goed gezind!! Morgen tussen 09:30 uur en 10:00 uur verzamelen we met z’n allen onder het genot van een bakje koffie. Vanaf 10:30 uur worden de eerste wedstrijden gespeeld. Ondanks het prachtig nieuwe kunstgrasveld zullen we het toernooi uiteraard spelen op ons hoofdveld. Dat is leuker voor de sfeer en zodoende wordt er dan ook voor de feesttent gevoetbald.

Uiteraard is er na afloop van het toernooi nog tijd genoeg voor de 3e helft. Met een drankje en uiteraard ook weer een barbecue. En onder andere DJ Timski zal nog langskomen voor een gezellige muzikale omlijsting !!

 

We wensen iedereen alvast een plezierig toernooi en een gezellige dag toe !! Tot morgen !!

 

Teamindeling (update):

Indeling Onderling tournooi 2023_update_2

 

Reglement:

Reglement Dokter van de Zande Toernooi 2023

 

Speelschema:

programma onderling tournooi 2023 2×4 teams_algemeen

1 reactie op "Morgen, donderdag 18 mei 2023, 42e editie van Dokter van de Zande Toernooi bij S.K.N.W.K."

  1. Oud Sknwk | 17-05-2023 at 16:57 |

    Eel veh plezier en leute morgen geniet en drink met je maten en laat de Neeles met hulpen niet met de rotzooi zitten de day after !!!🤔🤔🤔

Reacties gesloten.