Tikkie Terug Deel 585 – Eindfeest S.K.N.W.K.-Boom (18 mei 2019)

Logo Tikkie Terug

Vandaag, zaterdag 20 mei 2023, willen we het voetbalseizoen 2022-2023 alvast een soort van afsluiten met een Eindfeestje. Een ‘fenomeen’ waar we vijf jaar geleden zijn gestart. Toen met een Beachparty. Een mooie gelegenheid voor een nieuwe Tikkie Terug met een terugblik op zo’n geslaagd Eindfeestje. We gaan terug naar 18 mei 2019 toen het thema van het Eindfeest S.K.N.W.K.-Boom was.

Op de website stond het volgende te lezen:

Tweede Eindfeest S.K.N.W.K. was ‘bere’gezellig

Gisteren, zaterdag 18 mei 2019, werd er voor de tweede keer in onze historie een Eindfeest georganiseerd. Na het succes met de Beachparty van vorig seizoen deze keer opnieuw een mini-strandje op ‘Het Springer’. Thema was deze keer S.K.N.W.K.-Boom met de dresscode BLUE (volgens sommigen is blauw geen kleur, maar een toestand 🙂 ).

Na afloop van de competitiewedstrijd S.K.N.W.K. 1 – Vrederust ging het ‘los’. En S.K.N.W.K. 1 had zelf een prima startschot gegeven door de 0-2 achterstand met de rust om te buigen in een 3-2 overwinning. Er was muziek, een drankje en heerlijk eten.

Om 19:00 uur was het tijd voor een estafette op de stormbaan. Nu was de stormbaan eventjes voor ‘de volwassenen’. De overige tijd voor en na heeft onze jeugd zich kostelijk kunnen vermaken !! Nu werd de baan wel nat gemaakt waardoor het nog lastiger werd te beklimmen en als je wel boven kwam, ging je ook lekker hard weer naar beneden…..

Nog een item was deze keer schiet Beer Spitsie van zijn fiets. Daar wilde iedereen wel mee helpen. Spitsie gehuld in een berenpak op een S.K.N.W.K.-fiets proberen te raken. Dat ging niet heel goed, wat Spitsie zeker niet erg vond.

Hierna werd de avond gevuld met vooral veel plezier en dans. Rond 23:45 uur was het over en uit met de pret. Muziek uit, tap dicht en iedereen kon met een zeer voldaan gevoel huiswaarts keren. Het was echt een topfeestje.

Het is lastig om mensen persoonlijk te bedanken, omdat dan snel iemand vergeten wordt. Maar vanaf deze plaats dank aan de organisatie, de dj’s, mensen achter de bar, alle aanwezigen en verder iedereen die we dan nog vergeten zijn !!

Bekijk meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.

De Foto’s: