Eindfeest S.K.N.W.K. seizoen 2022-2023 was super gezellig

Gisteren, zaterdag 20 mei 2023, werd er voor de vierde keer in onze historie een Eindfeest georganiseerd. Na het succes met de Beachparty (2018) en S.K.N.W.K.-Boom (2019) en vorig jaar na twee jaar zonder wegens corona was het gisteren weer tijd voor een feestje. En omdat de meesten nog in de feeststemming waren na de 42e editie van ons eigen Dokter v/d Zande Toernooi afgelopen donderdag kon dit allemaal in  één moeite door 😉 Het werd opnieuw een prima party op Het Springer.

Na afloop van de competitiewedstrijd S.K.N.W.K. 1 – De Jonge Spartaan 1 ging het ‘los’. Al moest eerst die wedstrijd nog wel eventjes worden verwerkt, want wat een spektakel was dat. Zonde voor de mannen en begeleiding van het 1e dat ze alsnog de bietenbrug opgingen met 3-4.

Onder het genot van een muziekje en (een) drankje(s) kwam het feestje al snel op gang. Er konden overheerlijke frietjes worden besteld. Ook was er een ijsje. En uiteraard kon er in de tent iets worden gedronken. Tussendoor was er ook nog een verloting door de feestcommissie met geweldige prijzen.

Ondertussen was ook Party DJ Ayron gearriveerd. Hij heeft tot iets na 23:30 uur dit geweldige S.K.N.W.K. Eindfeest voorzien van muzikale klanken !! Er was nog een stormbaan waarop nog een race werd gehouden. Deze werd uiteindelijk gewonnen door de dames 🙂

Toen het wat schemerig werd op ons sportpark gingen de vuurkorven nog lekker aan (ook lekker warm, want het koelde toch behoorlijk af). En voor de sportievelingen werde de lampen op het kunsgrasveld ook nog eventjes ontstoken zodat zij nog een potje konden voetballen.

Het is lastig om mensen persoonlijk te bedanken, omdat dan snel iemand vergeten wordt. Maar vanaf deze plaats dank aan de organisatie, de dj, mensen achter de bar, de koks, feestcommissie, fotograven en uiteraard alle aanwezigen en verder iedereen die we dan nog vergeten zijn !! We kunnen weer terugkijken op een geslaagd eindfeestje.

 

Bekijk meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.