Ruim je troep op op het kunstgrasveld

We hebben dit seizoen de beschikking over een prachtig kunstgrasveld. Ideaal, want dit is (bijna) altijd bespeelbaar. En dus wordt er als club volop gebruik van gemaakt voor trainingen en wedstrijden. Dit naar volle tevredenheid van een ieder. Dit willen we graag zo houden uiteraard.

Ondanks dat ons sportpark overdag bijna altijd gesloten is, wordt er door de Nieuwerkerkse jeugd (leden, maar ook veel niet-leden) volop gebruik gemaakt van het veld buiten de openingstijden om. Ze zijn blijkbaar vindingrijk genoeg om het veld ondanks dat het sportpark eigenlijk gesloten is toch gewoon te betreden. Tot nu toe wordt dit ook gedoogd, omdat we het eigenlijk wel mooi vinden dat er zoveel wordt gevoetbald !!

Echter als we dit in stand willen houden, zullen we toch wat regeltjes moeten aanscherpen. Gisteren morgen lag er namelijk zoveel troep op het veld dat er voordat er gevoetbald kon worden eerste een halve rolemmer troep moest worden opgeruimd. En dan is het ook nog eens allemaal afval van consumpties die niet in onze kantine zijn gekocht. Het is dus echt meegebracht.

Wat helemaal vervelend is, is dat er ook heel veel kauwgom op het veld wordt gegooid. Dit gaat in het kunstgras kleven en is heel moeilijk te verwijderen 🙁 Ook zijn er al een aantal tuinstoelen gesloopt en zijn ook de stokken om ballen mee uit de sloot te vissen zoek op kapot gemaakt. Allemaal zo onnodig. En eigenlijk mag er op het veld helemaal niets genuttigd worden zoals de borden rondom het veld aangeven (geen vuil op het veld én verboden voor consumpties).

Dus we willen alle kinderen verzoeken hun etens- en drinkwaren niet op het kunstgrasveld te nuttigen. En als je een lege zak chips, flesje drinken, snoeppapiertje(s) hebt, gooi deze dan gewoon in de rolemmers die langs het veld staan. En het is ten strengste verboden kauwgom te nuttigen en zeker niet op het veld te gooien.

rhdr

We hopen op een ieders medewerking en laten we er met z’n allen voor zorgen dat we nog heel lang plezier kunnen hebben en houden van dit prachtige veld.

Geef als eerste een reactie op "Ruim je troep op op het kunstgrasveld"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.