Club van 100 leden S.K.N.W.K. voor 23 juni a.s. enquête invullen en terugmailen

Logo S.K.N.W.K. Club van 100Logo S.K.N.W.K. Club van 100

Op donderdag 29 juni a.s. om 19:30 uur is er in de kantine op sportpark ‘Het Springer’ een bijeenkomst met de leden van de Club van 100. Alle leden van de Club van 100 hebben inmiddels per mail een uitnodiging gehad voor deze avond. Om de avond goed te kunnen organiseren, verzoeken wij u vriendelijk om via clubvan100@sknwk.nl aan te geven of bij de vergadering aanwezig zult zijn.

Wilt u zo vriendelijk zijn ons dit uiterlijk dinsdag 27 juni te laten weten.

Agenda

Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:

  • Opening
  • Financieel overzicht
  • Laatste ontwikkelingen binnen de club (spreker vanuit Dagelijks Bestuur)
  • Uitslag enquête nieuw bestedingsdoel
  • Wat verder ter tafel komt (w.v.t.t.k.)
  • Einde

Organisatiewijziging

Steven (Neele) heeft aangekondigd om na 5 jaar de organisatie van de Club van 100 te gaan verlaten. Binnen S.K.N.W.K. blijft Steven ander vrijwilligerswerk vervullen, maar voor zijn rol binnen de Club van 100 zijn wij dus op zoek naar een opvolger. Wilt u toetreden tot de organisatie van de Club van 100, stuur dan een bericht naar: clubvan100@sknwk.nl

Enquête

Naar aanleiding van onze mailing van enkele weken geleden heeft een aantal Club van 100-leden gereageerd met betrekking tot de nieuwe bestedingsdoelen. Zoals beloofd sturen wij u hierbij de enquête welke uiteindelijk de volgorde van de bestedingsdoelen voor de komende jaren zal bepalen.

Nadat we deze volgorde in beeld hebben, gaan we de geprioriteerde bestedingsdoelen verder uitwerken, zodat we ook kunnen vaststellen of de doelen realistisch zijn om uit te voeren. Graag vernemen wij van u welke bestedingsdoelen u met de Club van 100 voor ogen heeft. Stemmen kan doormiddel van het beantwoorden van de mail en daarbij aan te geven wat je voorkeur heeft.

Wij verzoeken u om uiterlijk vrijdag 23 juni 2023 de ingevulde enquête aan ons terug te mailen. Reacties na deze datum worden niet meegenomen in de definitieve telling!

Vragen?

Mocht u tot slot naar aanleiding van deze email nog vragen hebben, stuur dan een email naar clubvan100@sknwk.nl

Namens de Club van 100,

Sytze Stins
Steven Neele