Club van 100 S.K.N.W.K. komt bijeen voor nieuw(e) bestedingsdoel(en)

Vanavond, donderdag 29 juni 2023, was er in de kantine op sportpark ‘Het Springer’ een bijeenkomst met de leden van de Club van 100. Een mooie gelegenheid om met eigen ogen te kunnen aanschouwen wat met de bijdrage aan het leveren en plaatsen van de nieuwe speelkooi is gedaan (is nog niet helemaal klaar, maar ziet er echt geweldig uit en er wordt al volop gebruik van gemaakt). Daarnaast is er met elkaar vergaderd over (een) nieuw(e) bestedingsdoel(en).

Ook werd er afscheid genomen van Steven Neele die heeft besloten  om na 5 jaar de organisatie van de Club van 100 te gaan verlaten. Binnen S.K.N.W.K. blijft Steven ander vrijwilligerswerk vervullen, maar voor zijn rol binnen de Club van 100 zijn wij dus op zoek naar een opvolger. Ook vanaf deze plaats nogmaals dank aan Steven voor zijn inzet de afgelopen jaren.

Met 10 aanwezige leden was de opkomst wat magertjes (maar alle Club van 100 leden hadden middels een enquête hun wensen en keuzes al kenbaar kunnen maken). Na afloop van deze nuttige bijeenkomst was er nog tijd voor een drankje.