SJO B.D.C./S.K.N.W.K. MO15-1 sluiten seizoen af met heel gezellig slaapfeestje

Afgelopen vrijdag op zaterdag hebben we het seizoen voor MO-15 afgesloten met een slaapfeestje. Vanaf 17.00 uur waren we welkom bij coach Bianca thuis. Daar stond een leuke tent waar de meiden met z’n allen in konden slapen. Na het oppompen van de luchtbedden en het klaarmaken van de slaapplaats zijn we eerst wat gaan eten. Iedereen had zijn eigen favoriete pizza meegenomen en die konden we afbakken in de pizzaoven. Met dank aan www.pizzahoutoven.eu voor het beschikbaar stellen van deze pizzaoven.

Na het eten zijn we richting Renesse gereden om ons daar vervolgens op te laten sluiten in de escape room. Verdeeld in 3 groepjes zijn we de uitdaging aangegaan. En we hebben het allemaal gered!! Super leuk om te doen. Tussen het wachten door hebben we ons ook nog vermaakt met het spel 30 Seconds.

Na de activiteit zijn we weer teruggegaan naar de slaaplocatie. Daar werden we nog verwend met wat snacks en konden we nog marshmallows bakken bij de pizzaoven. Coach Bianca en Saskia hebben de meiden vervolgens alleen gelaten zodat ze met elkaar de leuke avond konden afsluiten. Met de muziek erbij (in de polder kunnen ze daar toch niemand mee wakker houden 😉) feesten ze nog door tot ongeveer 3 uur. Nadat ze een paar uurtjes hebben geslapen was er alweer tijd voor het ontbijt.
Tenslotte is een slaapfeestje toch de bedoeling dat er niet of weinig geslapen wordt……

Na het ontbijt nog even lekker chillen en nog een potje voetbal om de ochtend af te sluiten. Rond half 12 was het slaapfeestje klaar en kon iedereen weer naar huis. Het was een leuk feestje geweest om het seizoen mee af te sluiten. Nog even naar school en dan lekker gaan genieten van de zomervakantie.

In augustus kunnen we ons weer gaan voorbereiden voor het nieuwe seizoen waarin we als MO-17 weer kunnen gaan knallen. Coach Bianca en Saskia hebben genoten van het afgelopen seizoen met de meiden en zullen ook volgend seizoen weer samen aantreden als coach.

Bekijk elders op de site nog wat meer foto’s van dit geweldige slaapfeestje.

Saskia