Matige tweede oefenpot voor S.K.N.W.K. 1 tegen Serooskerke 2

Vandaag speelde S.K.N.W.K. 1 de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding. In Serooskerke was het 2e elftal van de plaatselijke v.v. de tegenstander. Omdat zij acteren in het blauw/wit waren ‘wij’ gehuld in het rode reserve tenue. In het begin van de wedstrijd leek het eventjes alsof S.K.N.W.K. 1 de touwtjes in handen nam. Het spel speelde zich in deze openingsfase van deze oefenpot vooral af op de helft van de tegenstander. Echter het tempo was te laag en de passing te onnauwkeurig om echt gevaarlijk te worden.

De grootste kans aan Nieuwerkerkse zijde was voor Remco v/d Berge. Hij schoot van net buiten de 16 op het doel. Zijn bal ging via de lat al dan niet over de doellijn, maar omdat dit niet goed zichtbaar was, werd er geen treffer toegekend. Uit een counter was de thuisploeg wel te scoren waardoor beide ploegen met een 1-0 ruststand eventjes de kleedkamers op konden zoeken.

In de 2e helft heel veel wissels aan Nieuwerkerkse zijde. Onze nieuwe hoofdtrainer Johan Sulkers heeft zo de mogelijkheid om alle spelers aan het werk te zien. Helaas was het spel ook nu niet ‘super’. Gelukkig van allebei de kanten niet. Een kwartier voor tijd was het de opnieuw ingevallen Tim v/d Cingel die goed doorzette en netjes langs de uitkomende doelman de gelijkmaker wist aan te tekenen. Met de 1-1 op het scorebord werd het laatste kwartier uitgespeeld en er werd ook niet meer gescoord.

Aankomende week wordt er nog twee keer getraind. En dan start zaterdag het bekertoernooi voor de blauw/zwarten met een thuiswedstrijd tegen Veere 1.

Bekijk elders op de site meer foto’s van deze oefenwedstrijd.