SKNWK J010-1 toont veerkracht in seizoensopener tegen Zeelandia Middelburg

Middelburg 9 september Zaterdagochtend vond de langverwachte seizoensopener plaats voor SKNWK J010-1 uit  tegen Zeelandia Middelburg. De wedstrijd beloofde een spannende strijd te worden, aangezien SKNWK enkele nieuwe aanwinsten in hun basisopstelling hadden.

Met Liz, Jasmijn, Levi en Emily als verse krachten in de basis, naast de vertrouwde spelers Anice op het middenveld, Mohammed als doelman, en Sam en Xander in de verdediging, was het duidelijk dat SKNWK J010-1 op zoek moest naar de juiste formatie. Helaas moesten ze het doen zonder drie belangrijke spelers, Sophie en Dies waren niet fit genoeg om mee te spelen, terwijl Teijmen nog herstellende was van een blessure.

SKNWK  begon onwennig en beide teams waren in de eerste tien minuten aan elkaar gewaagd. Echter, tijdens de drinkpauze stond Zeelandia Middelburg met 5-3 voor, waardoor SKNWK enkele wijzigingen in het veld moest doorvoeren om terug te komen in de wedstrijd.

Na de pauze begon het steeds beter te lopen voor SKNWK. Levi gaf enkele prachtige voorzetten en wist zelf ook drie keer het net te vinden. Anice speelde eveneens uitstekend en wist maar liefst vier keer te scoren. Jasmijn maakte het feest compleet door in haar eerste wedstrijd  vijf doelpunten op haar naam te zetten. Bijzonder hoe het team meteen zo goed samenwerkte en in de tweede helft het publiek vermaakte met paar prachtige combinaties. Ook werd er steeds beter op de verdediging gelet.

Ondanks het gemis van enkele belangrijke spelers wist SKNWK met veerkracht en teamwork de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het sterke optreden van SKNWK J010-1 resulteerde uiteindelijk in een overtuigende overwinning. De eindstand van de wedstrijd was Zeelandia Middelburg – SKNWK: 6-12.

Met deze overwinning op zak kan SKNWK JO10 vol vertrouwen uitkijken naar de komende wedstrijden. Het team zal blijven trainen en werken aan het vinden van de juiste balans en formatie, om zo nog meer successen te behalen in de jeugdcompetitie.

Door: Trainer/coach Patrick Habets