S.K.N.W.K. JO10-1 komt te laat op stoom tegen Kloetinge en kan achterstand niet meer ombuigen

KLOETINGE – ZATERDAG  23 SEPTEMBER: Het was een koude en vroege zaterdagochtend toen het JO10-team van SKNWK zich klaarmaakte voor hun uitwedstrijd tegen Kloetinge. De zon was amper op en de dauw lag nog op het verregende gras. De aftrap stond gepland om 8:30 uur, maar je kon zien dat SKNWK-JO10 nog niet helemaal wakker was. De spelers waren zoekende, de passes kwamen niet aan en de bal leek niet te luisteren naar de voeten va de spelers van SKNWK-jO10.

Sophie, de keeper, stond moedig op doel, maar kon niet voorkomen dat de tegenstander vier keer wist te scoren in de eerste helft. Emily en Liz, de spitsen, hadden moeite om de bal onder controle te krijgen en kansen te creëren. Jasmijn en Xander, de verdedigers, hadden hun handen vol aan de aanvallers van Kloetinge. Mohammed, Sam en Anice, het middenveld, probeerden het spel te verdelen, maar de bal leek een eigen wil te hebben. En dan was er nog Dies, die overal op het veld te vinden was, maar ook hij leek te worstelen.

In de tweede helft begon het tij echter te keren. SKNWK-JO10 leek wakker te worden en begon eindelijk te voetballen. De spelers begonnen elkaar te vinden, de duels werden meer gewonnen en de bal begon te rollen in hun voordeel. Dies en Jasmijn gaven een paar prachtige passes aan Anice, Mohammed en Xander, die eindelijk wisten te scoren.

Sophie maakte een paar geweldige reddingen, waardoor SKNWK-JO10 in de wedstrijd bleef. Emily en Liz begonnen hun vorm te vinden en creëerden een paar mooie kansen. Sam en Mohammed begonnen het middenveld te domineren en Anice liet enkele prachtige dribbels zien.

Echter, de tegenstander van Kloetinge was niet te stoppen. Hun afstandsschoten waren gevaarlijk en ze wisten nog drie keer te scoren met dit wapen in de tweede helft, waardoor de eindstand op 3-7 kwam.

Hoewel het een verlies was voor SKNWK-JO10, liet het team veerkracht en teamgeest zien. Ze gaven nooit op, ongeacht hoe moeilijk het werd. Levi en Teijmen, die nog thuis herstellende waren, zullen ongetwijfeld trots zijn geweest op hun teamgenoten. En ondanks hun afwezigheid was hun teamgeest aanwezig op het veld. De wedstrijd was gewoon te vroeg in de ochtend  voor SKNWK-JO10 en dat was in voordeel van Kloetinge.

Thuis pakken we ze gewoon de volgende keer op een tijdstip wat beter bij SKNWK-JO10 past. Gewoon half tien.

Door: Trainer/coach Patrick Habets