Twee blessuregevallen bij MZC’11 voor topper

Bron: www.wereldregio.nl

Martijn Dalebout (hamstring) en Remco Lafeber (kuit) ontbreken namens MZC’11 in de topper tegen Heinenoord.

De koploper uit de tweede klasse E is nog zonder puntverlies, MZC’11 morste er vorige week twee tegen WHS. Het duel is zaterdag om 14.30 uur op sportpark Den Hogen Blok.

Rens Boogert, Roy Quik, Jordi Wesdorp en Wouter de Jonge zijn allen geblesseerd bij Duiveland, dat op in de vierde klasse C bezoek gaat bij SNS. Herkingen’55 ontvangt Brouwershaven dat in Lex Theuns Alec Nieuwendijk en Wesley Dalebout geblesseerde spelers heeft voor een ander Flakkees-Schouwse voetbaltreffen. Arnold Hanse is een vraagteken. Een derde duel tussen de twee eilanden gaat tussen Westhoek en Fios. Een compleet WIK’57 en SKNWK spelen zaterdag tegen elkaar op sportpark de Vospit. SKNWK-coach Johan Sulkers kan geen beroep doen op Karl Hanse, Thomas Folmer, Ruben van Dijke en Max van Jongebreure. Voor laatstgenoemde is het seizoen voorbij vanwege een kruisbandoperatie. ZSC’62 gaat zonder Andres Jonker, Thomas van de Tak, Danny Erkelens en Dani de Vlieger naar Bevelanders.

In de derde klasse B doet Bruse Boys het in en tegen Krabbendijke zonder Mats Willemse, Luc Klop, Aart de Waal, Bjorn van Dongen en Kevin Avdic.