S.K.N.W.K. 3 vermaakt zich opperbest met teamavondje in onze eigen kantine

S.K.N.W.K. 3 heeft dit weekend de voetballoze zaterdag benut met het trainen van de 3e helft 🙂 Ze deden dit bewust al op vrijdagavond zodat ze in ieder geval nog twee volle dagen hebben om bij te komen om fris en fruitig aan de nieuwe werkweek te kunnen beginnen……. En dat was nodig ook hebben we van horen zeggen 🙂

Rond half 8 gisterenavond druppelden de eersten binnen in onze kantine. Uiteindelijk kon om 20:00 uur worden gestart met de Pubquiz. De aanwezigen werden opgedeeld in 5 teams van 4 personen. Na negen rondes van 10 vragen waren de winnaars bekend (Stefan, Wisse, William en Tom). Overigens was de organisatie van deze quiz opnieuw in handen van ‘De Kef en Onze Dork’.

Na de pubquiz was er nog genoeg tijd om gezellig wat te drinken. Er werd nog een bruine fruitschaal soldaat gemaakt en er werd ook nog een rondje Bierpong gespeeld. Rond oo:30 uur zat het er op en ging iedereen moe en voldaan op huis aan (of nog verder voor een heerlijke afterparty uiteraard). Het was al met al een zeer geslaagde avond.

Gelukkig hebben we de foto’s nog (onze excuses, want sommige van de plaatjes zijn net zo vaag als de personen die er op staan 😉  ):