Blauw/zwarte groeten: Oud-S.K.N.W.K.-er Rien Hage vanuit Wittelte (Drenthe)

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

We krijgen allemaal de blauw/zwarte groeten van Rien Hage. Deze Oud-S.K.N.W.K.-er woont tegenwoordig in Wittelte in Drenthe. Overigens volgt hij zijn oude clubje nog wel via de site in de social-media. Onlangs ontvingen we van zijn dochter Ruth een bestelling voor een S.K.N.W.K.-sjaal. Het verzoek was deze op te sturen aan haar pa voor zijn verjaardag. Rien wordt namelijk a.s. dinsdag, 12 december 2023, 64 jaar. Zo geschiedde.

Via haar ontvingen we een filmpje van het uitpakken van zijn kado en een foto met een trotse nieuwe eigenaar van de prachtige S.K.N.W.K.-sjaal. Vanaf deze plaats willen we Rien en zijn familie en vrienden uiteraard een hele fijne verjaardag toewensen !!

Het lijkt ons als redactie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.