Jaaroverzicht 2023 van www.sknwk.nl (maart)

Nu het jaar 2023 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2023 ‘samen te vatten’ met berichten die op de website stonden. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag maart.

Maart:

Filmpje uitreiking oude S.K.N.W.K-tenue’s in Sierra Leone

Onlangs konden we al melden dat oude S.K.N.W.K.-tenue’s geweldig zijn ontvangen in Sierra Leone. Inmiddels hebben we ook een filmpje ontvangen (helaas zonder geluid).

https://fb.watch/i_6d1A3E23/

Op Facebook stond onderstaand berichtje:

Golden Soccer Academy and Friends In Sport Academy benefited from sports kits donated by Ishmail Ke Pen Kamara and Ineke Teuthof. Our distribution of sports kits to our nonresidential academies continues across Sierra Leone. Kono and Freetown have received their sets while the next stop is Makeni.

Today was a day of celebration in Kono as our girls and boys’ teams were presented with Jerseys. These kits will help our football academies to appear well-dressed anywhere they go now and participate with the country.

We want to express our appreciation to Ishmail Kamara- Author, and Ineke Teuthof who made it possible for this kit to reach us.

We are still in need of more sporting kits and equipment as we continue to reach communities to promote the concept of education and sport. Reach us on www.sportforempowermentsl.com or send an email to info@sportforempowermentsl.com

 

Ook alle vrijwilligers S.K.N.W.K. krijgen uiteraard een compliment !!

Elk jaar op 1 maart is het Nationale Complimentendag. De dag om iemand een complimentje te geven. Vanaf deze plaats willen we alle vrijwilligers van S.K.N.W.K. dus een complimentje geven !! Zonder jullie zouden wij als club niet kunnen bestaan !!

Meer info op www.nationalecomplimentendag.nl

 

Blauw/zwarte groeten: Jarno van Nieuwenhuize vanuit Oostenrijk

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Spits van ons eerste elftal Jarno van Nieuwenhuize heeft deze week genoten van de wintersport. Hij deed dit in Oostenrijk en Jarno doet iedereen de blauw/zwarte groeten.

Het lijkt ons als redactie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

Helaas opnieuw geen punten voor S.K.N.W.K. 1 in thuisduel tegen Den Bommel, 1-2

Vandaag stond er een belangrijk duel voor S.K.N.W.K. 1 op het programma. Immers Den Bommel 1 kwam op bezoek op sportpark Het Springer. Er werd gekozen om op het kunstgras te spelen en dat was gezien de staat van veld 1 een terechte keuze. En dan was er natuurlijk afgelopen week nog de keuze om afscheid te nemen van onze hoofdtrainer Johnny van Dijke. Leider Peter v/d Cingel heeft de taak als trainer/coach op zich genomen. En zo lang aanvoerder René Verschoor nog geblesseerd is, is ook hij aanwezig tijdens de wedstrijden als assistent van Peter.

In de 5e minuut had S.K.N.W.K. 1 een prima kans om de score te openen, maar spits Jarno van Nieuwenhuize schoot de bal over de goal. Den Bommel was in de omschakeling geregeld flink dreigend, maar ze wisten nauwelijks een kans te creëren, al lag er veel ruimte voor de Flakkeese ploeg op de counter.

Het balverlies stapelde zich op van beide kanten zodat je kon spreken van een zeer matige vertoning.

Toch kreeg rechtsback Jari Goudswaard nog een flinke kans om van dichtbij binnen te schieten, maar het ging net te snel om goed af te kunnen werken. Dus rolde de bal langs de verkeerde kant van de paal.

Tien minuten voor rust kwamen de gasten op voorsprong na weer balverlies op het middenveld. Een speler van de gasten punterde de bal van afstand onder doelman Daan v/d Cingel door in het doel, 0-1. Dit was tevens ook de ruststand.

Na de rust was het al snel 0-2 nadat de blauw/zwarten weigerden om goed in te grijpen zodat simpel het 2e tegendoelpunt werd binnen geschoten. Eigenlijk uit het niets kwam S.K.N.W.K. alsnog terug in de wedstrijd nadat Tim de Looze knap een goede voorzet van Stefan Vermeer inkopte, 1-2.

Daarna volgde er een kwartier een waar bombardement op het Flakkeese doel. De ene corner na de andere volgde, maar helaas geen treffer. Dan toch bijna als Jarno van Nieuwenhuize de bal vanaf rechts de bal terug legt op Max Jongebreur. Helaas is zijn te zwak om de keeper te passeren.

Stefan Vermeer krijgt nog een goede kopkans, maar schrikt er eigenlijk van en ziet de bal naast gaan. En als het dan toch allemaal al niet mee zit, krijgt S.K.N.W.K. slechts een vrije trap, waarbij de overtreding al dan niet op of binnen de 16 meter (lijn) wordt gemaakt. Overigens is de vrije trap van Max Jongebreur prima, maar ook deze kans gaat er helaas niet in.

Er volgden nog een paar kleine mogelijkheden, maar uiteindelijk ebde het offensief weg en kwam Den Bommel eigenlijk niet meer in de problemen. De gasten hadden het zichzelf veel makkelijker kunnen maken door een paar enorme kansen in de counter te benutten, maar omdat ze dat niet lukte, bleven we hopen op toch nog een gelijkspelletje.

Helaas mocht dit niet zo zijn en eindigde dit matige duel in opnieuw een nederlaag voor S.K.N.W.K. Het wordt steeds moeilijker om aansluiting te krijgen met de ploegen boven hun, maar we geven de moed nog niet op. Volgende week uit naar Halsteren (aanvang 15:00 uur) met nieuwe kansen.

Succes.

Toon v/d Berge

 

Vandalisme op sportpark Het Springer

Helaas hebben we moeten constateren dat er niet alleen wordt gevoetbald op sportpark Het Springer. Gisterenmorgen lag het kunstgrasveld vol met troep. Daarnaast was het houtblok, dat (nog steeds) op het dakterras staat (maar overigens uiteraard al lang opgeruimd had moeten worden 🙁  ) omgegooid en hierdoor is nu een plank van het dakterras kapot.

Dit is allemaal zo onnodig.

Als we willen dat er gebruik kan en mag worden gemaakt van het sportpark buiten de normale openingstijden om (dit komt o.a. ter sprake tijdens de ALV van 17 maart a.s.), moeten we dit voorkomen. Anders zal er snel anders besloten moeten worden.

 

Sfeerimpressie van zaterdag 4 maart 2023

Gisteren, zaterdag 4 maart 2023, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Hieronder een sfeerimpressie van zaterdag 4 maart middels wat foto’s:

Helaas moest de wedstrijd van JO9-1 vrijdagavond nog worden afgezegd i.v.m. teveel zieken aan Nieuwerkerkse kant (beterschap)

Gisterenmorgen lag ons kunstgrasveld vol met troep en stoeltjes (waarom toch 🙁 )

En helaas was het houtblok (dat als sinds het Oktoberfest nog steeds onnodig op het dakterras staat) omgegooid

Waardoor er nu een plank op het dakterras kapot is 🙁

Terug naar leukere zaken dan…..

Want S.K.N.W.K. JO7-1 speelde een thuiswedstrijd

Tegen de JO7-1 van FC De Westhoek ’20

Geweldig om te zien hoeveel plezier die kinderen hebben

Elders op deze site staat een volledig fotoboek van deze wedstrijd 🙂

Om 09:30 uur op veld 2 de wedstrijd S.K.N.W.K. JO11-1JM

Tegen Yerseke JO11-2

Een leuke wedstrijd

Waarbij de gasten uiteindelijk toch iets sterker waren

Eveneens om 09:30 uur

S.K.N.W.K. JO10-1 tegen FC De Westhoek ’20 JO10-2

Een leuke en gelijk opgaande wedstrijd

De blauw/zwarten kwamen nog wel op een 2-0 voorsprong

Maar uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 2-2-gelijkspel

ST D.Z.C. ’09/S.K.N.W.K. JO13-1 speelde een uitwedstrijd tegen ST Wolfaartsdijk/Colijnsplaatse Boys JO13-1

Kansen genoeg voor de blauw/zwarten, maar helaas geen treffers

Wel vier van de thuisploeg en dus was de eindstand 4-0

ST D.Z.C. ’09/S.K.N.W.K. JO14-1JM speelde de thuiswedstrijd tegen SJO Veere/Serooskerke JO14-1

Omdat de tegenstander net als S.K.N.W.K. in het blauw/zwart speelt, hadden wij de shirtjes binnenste buiten gedaan

De punten bleven in Nieuwerkerk, want de eindstand was 2-1

S.K.N.W.K. JO17-1 moest aantreden in Halsteren

Tegenstander was de JO17-3 van Halsteren

Ze hebben er voor gestreden

Maar kwamen uiteindelijk net te kort

Eindstand was 2-0

S.K.N.W.K. 2 moest in Poortvliet aantreden tegen S.P.S. 2

De blauw/zwarten bleken iets sterker dan de thuisploeg

Eindstand was dan ook 0-3

Ook S.K.N.W.K. 3 speelde op Tholen

Met de eerste helft clubtopscorer Dirk-Jan Hoek onder de lat

Was de tegenstander van het 3e N.O.A.D. ’67 3

De thuisploeg kwam op 1-0

Maar uit een kopbal van Jelle Verhoek

Werd de stand weer gelijk

Wat een vreugde

Proost

Man of the Match

Onder leiding van Peter en René

Voor S.K.N.W.K. 1 het thuisduel tegen Den Bommel 1

Op zoek naar (doel)punten

Pupil Keano Manni

Had nog wel het goede voorbeeld laten zien aan S.K.N.W.K.

Doelpunt

Er stond best wat publiek weer langs de lijn

En er was een heerlijk zonnetje

Helaas kwam Den Bommel op 0-1

Dit was tevens de ruststand

Gezellig druk in de kantine tijdens de rust

Hopende op een betere 2e helft

Helaas al snel de 0-2, maar uit een kopbal van Tim de Looze (13)

Toch de aansluitingstreffer

En dus weer hoop

Goede redding van Daan

Pech voor Stefan

Nog een paar goede mogelijkheden

Vooral een karrevracht aan corners

Maar het zat helaas niet mee

En dus teleurstelling

Eindstand 1-2 🙁

 

S.K.N.W.K.-jeugd vrijdag 7 april a.s. naar NAC Breda – FC Den Bosch

Ook dit seizoen willen we meer met onze jeugd naar een wedstrijd in het betaald voetbal. Er wordt op dit moment geïnventariseerd hoeveel animo er is voor een bezoekje aan de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen NAC Breda en FC Den Bosch.

Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 7 april a.s. om 20:00 uur. Het is de bedoeling om hier heen te gaan met JO7-1, JO9-1, JO10-1, JO11-1JM, JO13-1, JO14-1JM en JO17-1 en uiteraard alle trainers en leiders.

 

Ronald de Moedt per direct gestopt als trainer/coach S.K.N.W.K. JO19-1

In een eerder bericht dit jaar lieten we weten dat Ronald de Moedt zijn contract als trainer/coach van S.K.N.W.K. JO19-1 met een jaar zou gaan verlengen. Echter door een gewijzigde werkomgeving bij Ronald zijn vriendin, in combinatie met de al bekende gezinsuitbreiding eind mei bij hen, gaat het voor Ronald onmogelijk zijn voldoende trainingsavonden aanwezig te zijn en zaterdags de coaching van onze JO19-1 voor zijn rekening te nemen.

In goed overleg hebben Ronald en S.K.N.W.K. daarom deze week besloten het contract toch niet te verlengen.

Vandaag heeft Ronald helaas besloten om per direct te stoppen bij S.K.N.W.K. JO19-1. Deze keuze respecteren wij. We willen Ronald bedanken voor zijn bijdrage dit seizoen en wensen hem verder alle goeds toe.

Jeugdbestuur S.K.N.W.K.

 

Peter v/d Cingel maakt seizoen af als hoofdtrainer bij S.K.N.W.K. 1

Vorige week maakten we al melding dat leider Peter v/d Cingel het huidige seizoen zou afmaken als trainer/coach van S.K.N.W.K. 1. Inmiddels hebben we ook van de K.N.V.B. officieel toestemming dat Peter het huidige seizoen mag afmaken als hoofdtrainer.

We wensen Peter uiteraard heel veel succes en plezier toe met de overige stafleden en uiteraard ook de voltallige spelersgroep van S.K.N.W.K. 1 !!

Peter v/d Cingel (rechts) afgelopen zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen Den Bommel 1 met naast hem de geblesseerde aanvoerder van het 1e René Verschoor

 

Zaterdag heerlijke frietjes voor S.K.N.W.K. JO10-1 als beste lotenverkopers

A.s. zaterdag, 18 maart 2023, moet S.K.N.W.K. JO10-1 voetballen op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Dat is natuurlijk al helemaal geweldig, lekker voetballen. Maar het wordt nog leuker voor JO10-1, want na de wedstrijd krijgen ze namelijk allemaal frietjes met een snack, omdat ze zo goed hun best hebben gedaan met de verkoop van de loten van de Grote Clubactie eind vorig jaar! S.K.N.W.K. JO10-1 heeft namelijk als team de meeste loten verkocht !!

We wensen ze zaterdag eerst heel veel succes en voetbalplezier en daarna alvast eetsmakelijk.

 

S.K.N.W.K. JO11-1JM speler Twan v/d Zande heeft zijn arm gebroken

Jeugdspeler Twan v/d Zande kwam afgelopen maandag tijdens de training ongelukkig ten val. De speler van S.K.N.W.K. JO11-1JM brak hierbij zijn arm. Voorlopig zit zijn arm in het gips en kun hij dus niet meedoen met voetballen/trainen. Vanaf deze plaats willen we Twan beterschap toewensen en hopelijk mag je snel weer voetballen !!

 

Redelijk bezochte en nuttige Algemene Ledenvergadering S.K.N.W.K.

Vanavond, vrijdag 17 maart 2023, werd in de kantine weer de jaarlijkse ledenvergadering van S.K.N.W.K. gehouden. Iets na 19:30 uur werd de vergadering geopend door voorzitter Robbert v/d Zande. Zo tegen 21:00 uur was de sluiting van de vergadering en konden de aanwezigen nog wat napraten aan de bar.

De opkomst was redelijk te noemen (het is wel eens minder geweest). Samen met het aanwezige bestuur waren er 30 aanwezige leden. Een enkeling had nog de moeite genomen zich netjes af te melden bij het bestuur.

Het werd een nuttige vergadering waarin diverse zaken zijn besproken. O.a. de aan te leggen speelkooi was een thema. Penningmeester Robin Kosten was aftredend en herkiesbaar. Hij werd unaniem en onder luid applaus herkozen in het bestuur.

Twee andere bestuursleden, Peter v/d Cingel en Christa van Dijke, leggen hun bestuurstaken neer. Ze blijven voor de rest wel gewoon hun ‘ding’ doen, maar niet meer als bestuursleden. Voor hen was er een mooie bos bloemen als bedankje en uiteraard ook een groot applaus.

Na nog een korte rondvraag werd de ALV gesloten en kon er uiteraard nog een drankje worden genuttigd. Dank aan een ieder die wel de moeite had genomen naar de kantine te komen en uiteraard ook aan het S.K.N.W.K.-bestuur.

 

Beste lotenverkopers Grote Clubactie S.K.N.W.K. JO10-1 eet heerlijk frietjes

Vandaag, zaterdag 18 maart 2023, moest S.K.N.W.K. JO10-1 voetballen op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Spelertjes en trainer/coach Gerrit van Loon hadden er zoals altijd weer veel plezier in. Het werd een spectaculaire wedstrijd met een voorsprong, achterstand, gelijke stand, weer een voorsprong, achterstand en uiteindelijk een 6-6 gelijkspel 🙂

Na de welbekende penalty’s na afloop van de wedstrijd tegen FC De Westhoek ’20 JO10-2 mochten de voetballertjes naar de kantine. Daar kregen ze namelijk allemaal frietjes met een snack, omdat ze zo goed hun best hebben gedaan met de verkoop van de loten van de Grote Clubactie 2022 !! S.K.N.W.K. JO10-1 heeft namelijk als team de meeste loten verkocht !!

Klasse !!

Dank aan ‘de bakkers’ van vanmorgen en de rest van de organisatie. Ze hebben er van genoten !!

 

Pupil van de Week Tim Bouwman heeft genoten bij wedstrijd van S.K.N.W.K. 1

Vanmiddag, zaterdag 18 maart 2023, speelde S.K.N.W.K. 1 op sportpark Het Springer tegen Tholense Boys 1. Uiteraard was er ook bij dit thuisduel van S.K.N.W.K. 1 weer een Pupil van de Week. Deze keer was het Tim Bouwman van S.K.N.W.K. JO10-1. Het werd helaas niet waar we op hadden gehoopt voor S.K.N.W.K. , want de blauw/zwarten verloren deze belangrijke wedstrijd in strijd tegen degradatie met 0-2.

Ondanks de nederlaag heeft Tim erg genoten van deze middag !!

We ontvingen van zijn vader Willem nog enkele foto’s van Tim als zeer trotse Pupil van de Week (en we hadden zelf ook nog wat kiekjes geschoten).

 

Start gemaakt met aanplanting bomen en struiken aan buitenzijde bij kunstgrasveld

Sinds begin van dit seizoen 2022-2023 beschikken we over een schitterend kunstgrasveld op sportpark Het Springer. Hiervoor waren aan de buitenzijde van veld 2 alle bomen en struiken gekapt om zodoende goed de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Inmiddels is een start gemaakt met de aanplanting van nieuwe bomen en struiken. Ook is de sloot ernaast opnieuw uitgebaggerd.

 

S.K.N.W.K. JO7-1 speelt toernooitje bij v.v. Den Bommel

Voor S.K.N.W.K. JO7-1 stond er gisteren een toernooitje op het programma. Dit werd gespeeld bij v.v. Den Bommel. Wat hebben ze genoten !! Na afloop waren er zelfs nog heerlijke chipjes. Zaterdag 1 april a.s. wordt er opnieuw zo’n Mini-toernooitje gespeeld. Dan zijn we zelf op sportpark Het Springer de gastheer.

Hieronder wat foto’s van gisteren (hartelijk dank voor het aanleveren hiervan):

 

Eerste treffer Quinten Haze (S.K.N.W.K. 3) levert gelijk volle buit op

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 18 maart 2023, kwamen alle drie onze drie seniorenteams in actie de competitie. Het werd een prima middag voor S.K.N.W.K. 2 en 3. Zij wonnen namelijk respectievelijk de thuiswedstrijd tegen Smerdiek 2 (5-1) en de uitwedstrijd in Scharendijke tegen Z.S.C. ’62 2 met 0-1. Helaas volgde uiteindelijk voor S.K.N.W.K. 1 een kansloze nederlaag tegen Tholense Boys 1, 0-2.

Helaas dus geen (doel)punten voor S.K.N.W.K. 1 en dus daar geen wijzigingen op de topscorerslijst.

Danny Folmer

Mika van Strien

Dat is wel het geval bij S.K.N.W.K. 2. Immers scoorden zijn 5x in het gewonnen thuisduel tegen Smerdiek 2. Maar liefst vijf verschillende doelpuntenmakers. Danny Folmer en Remco Veenboer scoorden allebei hun vierde competitietreffer dit seizoen. Ids Flikweert, Robert Padmos en ook Mika van Strien scoorden gisteren alle drie hun 3e doelpunt dit seizoen.

Robert Padmos

Ids Flikweert

Remco Veenboer

Het 3e won met minimale marge bij Z.S.C. ’62 2. In de tweede helft haalde Quinten Haze met zijn eerste doelpunt van het seizoen de trekker over. Het bleek voldoende voor de drie punten.

Quinten Haze

Leider van de topscorerslijst, Dirk-Jan Hoek, scoorde gisteren niet en blijft dus na dit weekend op het mooie aantal van 19 competitietreffers. Zijn eerste achtervolger, Jarno van Nieuwenhuize, scoorde net als heel S.K.N.W.K. 1 gisteren niet en blijft steken op 10 doelpunten. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) viel gisteren geblesseerd uit en blijft op de 3e plaats op de topscorerslijst met 8 treffers.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2022-2023/*

 

Blauw/zwarte groeten: Familie v/d Wel vanuit Mayrhofen (Oostenrijk)

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Familie v/d Wel (Léon en Marian en Jur en Mats) heeft afgelopen week genoten van een weekje wintersport in Oostenrijk. Ze doen iedereen de blauw/zwarte groeten vanuit Mayrhofen.

Het lijkt ons als redactie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

Volgend seizoen wordt Nicole Dekker jeugdtrainer bij S.K.N.W.K.

Het huidige seizoen is nog volop aan de gang, maar uiteraard zijn we ook al weer druk bezig met het nieuwe seizoen. Want ook dan hopen we weer zoveel mogelijk jeugd- en seniorenleden wekelijks te kunnen laten genieten van het voetbalspelletje. Voor één van onze jeugdteams in de middenleeftijd (JO12/13/14/15) kunnen we melden dat Nicole Dekker volgend seizoen een jeugdteam twee keer in de week zal gaan trainen.

We willen vanaf deze plaats Nicole alvast van harte welkom heten en ze volgend seizoen heel veel plezier en succes toewensen op Sportpark Het Springer.

Hieronder stelt Nicole zich eventjes kort voor:

Hoi Allen,

Ik ben Nicole Dekker en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Ouwerkerk. Zelf voetbal ik bij de vrouwen van M.Z.C. ’11. Ook train ik hier al een aantal jaren 2 voetbalteams. Ik geef momenteel nu ruim 6 jaar training bij MZC. Ik heb zowel jongens als meiden getraind. Ik ben het meest ervaren met de meiden teams, want daar heb ik er elk jaar wel 1 van gehad. Het is leuk om te zien hoe de meiden steeds meer groeien. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan sporten en geaccepteerd wordt. Ook vind ik het belangrijk dat iedereen er plezier in heeft en ook zichzelf mag ontwikkelen. Ik draag graag een steentje bij aan ieder zijn ontwikkeling.

Je kunt mij misschien kennen van OBS Duiveland. Ik werk sinds kort hier als OA/leraarondersteuner. Ik doe een HBO-opleiding en die rond ik dit schooljaar nog af. Ik heb zelf al een MBO- opleiding (CIOS). Ook kun je mij herkennen van LACO, daar heb ik vorig jaar en een paar jaar terug zwemles gegeven.

Ik vind het leuk om deze uitdaging aan te mogen gaan en ik hoop hier dan ook veel plezier in te hebben. Mijn passie/plezier voor voetbal breng ik graag over aan de jongens en meiden. Ik zet me graag in om de jongens en meiden met plezier te laten voetballen en samen te laten werken.

Ik ga voor een leuk seizoen! En ik zie jullie graag langs de lijn terug!

Met sportieve groeten,

Nicole

 

Mooi nieuws voor S.K.N.W.K. JO19-1 speler Rik van den Hoek

Beste leden van S.K.N.W.K.,

Mooi nieuws! Onze JO-19 speler Rik van den Hoek heeft volgende week zijn laatste chemotherapie en daarmee zijn de behandelingen in het Prinses Máxima Centrum afgerond. Een mooie en belangrijke mijlpaal voor Rik! Twee jaar, 1 maand en 11 dagen (oftewel 769 dagen) na de diagnose acute lymfatische leukemie. Wat een kanjer!

Nu start het traject van revalideren en fit worden, zodat voetballen ook weer mogelijk is. We zien Rik graag weer terug op het voetbalveld met de jongens van JO-19.

Jeugdbestuur S.K.N.W.K.

 

Pech voor S.K.N.W.K. JO19-1-speler Bas de Valk

Voor Bas de Valk eindigde de wedstrijd van vandaag met zijn team S.K.N.W.K. JO19-1 met een bezoekje aan de HAP. Hij liep namelijk een behoorlijke knieblessure op. Op dit moment is nog niet exact bekend wat de schade is aan de knie, maar hij heeft flink wat pijn en de knie is flink dik geworden.

Vanaf deze plaats willen we Bas heel veel sterkte en beterschap toewensen !!

 

Broodjes knakworst in de kantine voor ST D.Z.C. ’09/S.K.N.W.K. JO13-1

ST D.Z.C. ’09/S.K.N.W.K. JO13-1 speelde vanmorgen de thuiswedstrijd tegen H.K.W. ’21 JO13-1. Het werd een hele spannende wedstrijd die uiteindelijk nipt werd verloren door de blauw/zwarten met 1-2. Dat was best wel jammer.

Meer foto’s van de wedstrijd staan elders op de site in Het Fotoboek

Na afloop van de wedstrijd en een warme douche was er voor het hele team in de kantine nog iets lekkers. Ze werden namelijk getrakteerd op broodjes knakworst en iets te drinken. Ondanks de nipte nederlaag toch een nog een leuk einde van deze voetbalzaterdag 🙂

 

Sfeerimpressie van zaterdag 25 maart 2023

Gisteren, zaterdag 25 maart 2023, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Hieronder een sfeerimpressie van zaterdag 25 maart middels wat foto’s:

Op ons oude trainingsveld om 09:30 uur een oefenwedstrijd voor S.K.N.W.K. JO7-1

Er was behoorlijk wat publiek op afgekomen

Een doelpuntrijke wedstrijd tussen S.K.N.W.K. JO7-1 en een JO7-team van M.Z.C. ’11

Ook een thuiswedstrijd voor S.K.N.W.K. JO10-1

Tegenstander was D.B.G.C. JO10-2

In de rust eventjes JO7-1 aanmoedigen

En daarna was het nog eventjes wachten

Op de tegenstander

Vreugde na een Nieuwerkerse treffer 🙂

Eindstand was 3-1

Op het veld ernaast S.K.N.W.K. JO11-1JM

Tegen B.D.C. JO11-1

Helaas was hier weinig sprake van een wedstrijd

Want de gasten waren duidelijk iets te sterk

Eindstand was dan ook 0-9 🙁

Met overigens onze voorzitter Robbert v/d Zande als scheidsrechter

Op ons hoofdveld speelde ST D.Z.C. ’09/S.K.N.W.K. JO13-1

Tegen H.K.W. ’21 JO13-1

Na een spannende wedstrijd

Bleken de gasten uiteindelijk de sterksten

Eindstand 1-2

Na afloop van de wedstrijd werd ST D.Z.C. ’09/S.K.N.W.K. JO13-1

Nog getrakteerd op een broodje knakworst met iets te drinken

S.K.N.W.K. JO19-1 speelde ‘thuis’

Tegenstander van de blauw/zwarten: V.C.K. JO19-1

Da’s een goeie bal……

Jan-Kees Giljam (midden) scoorde maar liefst 3x deze wedstrijd

Eindstand was 4-2

Bas de Valk (links) begon op de bank en mocht invallen

Het werd een pechdag voor hem, want hij eindigde bij de HAP met een knieblessure

Overigens wist zijn rolstoelchauffeur

Daar wel raad mee 🙂 (Sterkte Bas !!)

Voor S.K.N.W.K. 3 deze middag

De kelderklasse kraker in Bruinisse

Met de derby tegen Bruse Boys 4

Zonder Urwin Pasveer……

Want die had andere prioriteiten 😉

Niels ‘deze keer eens niet de nul’ van Klinken

Leg hem daar maar neer 🙂

Vrije trap Ruben Willeboordse

Doelpunt Nick Bouwman (zit in de familie)

Dit is een goed stel hoor 🙂

Na een 3-1 ruststand uiteindelijk een 3-4 overwinning voor blauw/zwart

Overigens ging de scheidsrechter bij dit duel absoluut niet mee in het nivo 🙂

S.K.N.W.K. 2 verloor de uitwedstrijd in Bergen op Zoom tegen M.O.C. ’17 4 met 3-1

Voor S.K.N.W.K. 1 de uitwedstrijd in Bruinisse

Vuurwerk voor de wedstrijd

Maar zeker ook tijdens het duel

De voorsprong voor de thuisploeg

S.K.N.W.K. 3 inmiddels aan het gerstennat na hun overwinning

Jarno op weg naar de gelijkmaker gestuit

I.p.v. een mannetje meer voor S.K.N.W.K. moest Jarno geblesseerd naar de kleedkamer 🙁

Er stond heel veel wind gisteren

In de 2e helft werd het eerst nog 2-0

Maar gelijk erna de zeer verdiende aansluitingstreffer van Max (12)

Dus 2-1

Helaas zou het daar bij blijven

 

Bijna 50 aanmeldingen voor Biefstukavondje van donderdag 6 april a.s.

Zoals gebruikelijk bij S.K.N.W.K. kunnen we ook dit seizoen weer genieten van een heerlijk biefstukje. Volgende week donderdag, 6 april 2023 is er voor de 2e keer dit seizoen de mogelijkheid om een biefstukje te eten in de kantine na afloop van de trainingen van de seniorenteams en JO19-1.

En er is weer voldoende animo, want er zijn inmiddels bijna 50 aanmeldingen binnen !!

 

S.K.N.W.K.-leden krijgen inflatiekorting op contributie voor seizoen 2023-2024

Bijna iedereen heeft afgelopen jaar last gehad van de grote prijsstijgingen in het dagelijks leven. Als club zijn we het jaar financieel gezien goed doorgekomen, mede doordat we nog een vast contract voor energie hadden.

Daarom willen we onze leden een financieel steuntje in de rug geven. Conform het contributiebeleid stijgt de contributie komend seizoen mee met de inflatie. We beseffen dat dit een forse verhoging is en zullen daarom bij de komende factuur voor de contributie van seizoen 23/24 alle leden een eenmalige korting geven ter hoogte van deze stijging van de contributie.

We hopen dat we hiermee de financiële uitdagingen waar veel mensen mee kampen een beetje kunnen verlichten en willen hiermee ook onze dank voor de trouw en inzet van onze leden laten zien.

Met sportieve groet,

Bestuur SKNWK 

 

Vanaf 1 april a.s. ook Statiegeld op blikjes !!

Vanaf 1 juli 2021 is het statiegeldsysteem uitgebreid. Er zit nu dan ook statiegeld op kleine plastic flessen van frisdranken en waters. Ook bij S.K.N.W.K. hebben we de beschikking over een aparte rolemmer voor inzameling van deze flesjes !! Het principe is simpel: Je helpt het milieu tegen vervuiling én je steunt de club. Door deze flesjes in deze bak te gooien, komt het statiegeld namelijk ten goede aan onze vereniging !!

Het is dus de bedoeling dat je de flesjes die je aanschaft in onze kantine als ze leeg zijn in deze bak te deponeren. Echter kun je natuurlijk ook flesjes die je elders hebt gekocht, meenemen en in deze bak gooien !! Je herkent de flesjes aan dit logo:

Welke flessen?

Alleen de plastic flessen van frisdranken en waters vallen in het statiegeldsysteem. Dus niet de flessen van sap, zuivel of siropen. Op hervulbare bierflesjes blijft statiegeld zitten; ze kunnen gewoon ingeleverd worden op de gebruikelijke plekken.

Blikjes

Met ingang van a.s. zaterdag, 1 april 2023, is dit ook van toepassing op blikjes. Dus vanaf die dag moeten ook de blikjes apart worden ingenomen i.p.v. in de prullenbak !!

Meer informatie over deze aktie kunt u terugvinden op de website van Statiegeld Nederland: https://statiegeldnederland.nl/ 

 

DJ Timski komt weer draaien tijdens 3e helft Dokter v/d Zande Toernooi

Op donderdag 18 mei a.s. is het weer Hemelvaartsdag. Bij S.K.N.W.K. traditioneel tijd voor ons eigen Dokter v/d Zande Toernooi. Dit jaar al weer voor de 42e keer !! Van ‘s morgens ca. 10:30 uur eerst lekker voetballen en zoals we inmiddels gewend zijn na afloop van het toernooi nog een gezellige feestavond met bbq, (een) drankje(s), dans en muziek.

Na het succes van vorig jaar is inmiddels bekend dat ook deze editie tijdens de 3e helft DJ Timski voor de muzikale omlijsting zal zorgen. We hebben er nu al weer zin in !!

 

S.K.N.W.K. dankt haar sponsoren met zeer gezellige sponsoravond

Vanavond, vrijdag 31 maart 2023, stond bij S.K.N.W.K. in het teken van een groep belangrijke mensen voor onze club, namelijk onze sponsoren. Zoals onze voorzitter Robbert v/d Zande in zijn openingsspeech ook al aangaf, is het mede door ‘jullie’ dat we het voetballen voor iedereen toegankelijk kunnen houden. Zonder de inbreng van onze sponsoren zou de contributie namelijk veel hoger zijn en zouden veel evenementen niet eens kunnen worden georganiseerd. Vandaar ook deze avond als dank !!

Tussen 18:00 uur en 18:30 uur was de inloop. Uiteindelijk was er met sponsoren, sponsorcommissie en een deel van de eerste selectie (die de avond hebben opgetreden als prima gastheren) een groep van ca. 50 personen aanwezig in onze kantine. Er was iets te drinken en ook voldoende te eten. En het was heerlijk.

Onze hoofdsponsor Vlotr gaf een bedrijfspresentatie en ook was er nog een leuke presentatie door Carel Schott (Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit (tevens is hij oud jeugdtrainer bij onze club). Ook werd er nog een sponsorcontract getekend met een nieuwe sponsor (hiervoor later meer aandacht op onze website).

Uiteindelijk werd de avond nog afgesloten met een gezellig samenzijn en wat napraten onder het genot van een drankje.

We kijken terug op een zeer geslaagd evenement. Dank aan de sponsorcommissie voor de organisatie en aan de eerste selectie voor hun inzet. Daarnaast aan alle aanwezige sponsoren en aan alle overige mensen/bedrijven die hun bijdrage hebben geleverd.