Tikkie Terug Deel 618 – Onderling Zaalvoetbaltoernooi S.K.N.W.K. van 13 jaar terug (8 januari 2011)

Logo Tikkie Terug

Zoals eerder al gememoreerd zal er ook dit jaar opnieuw geen Onderling Futsal toernooitje worden georganiseerd bij S.K.N.W.K. Traditioneel werd dit tijdens de winterstop (rond de jaarwisseling) altijd georganiseerd voor alle seniorenleden en het oudste jeugdteam. Helaas zal het ook dit jaar niet plaatsvinden i.v.m. te weinig aanmeldingen. Hierdoor blijft de editie van eind 2018 nog altijd de laatste keer dat het wel werd gehouden. Volgend jaar nieuwe ronden, nieuwe kansen.

Wel een mooi moment om bij een nieuwe editie van Tikkie Terug eens terug te blikken op een eerdere uitgave van dit altijd gezellige toernooi. We gaan deze keer 13 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. Om precies te zijn naar zaterdag 8 januari 2011, toen ons Onderling Zaalvoetbaltoernooi (editie 2010), toentertijd nog de Charlie Cup geheten, werd gehouden. Overigens ook toen absoluut geen gebrek aan animo, want met ruim 50 deelnemers konden we ook toen maar liefst 7 teams samenstellen !!

Op de website stond het volgende:

Charlie Cup 2010: It giet oan !!

Op zaterdag 8 januari 2011 wordt in sporthal Onderdak te Zierikzee weer het Onderling Zaalvoetbal toernooi van S.K.N.W.K. – Charlie Cup 2010 – gespeeld. Vanaf 13:00 uur strijden 7 teams om de felbegeerde titel.

Vanwege de heersende Elfstedenkoorts staat deze editie van de Charlie Cup geheel in het teken van dit grote schaatsevenement. It giet oan (nu de Elfstedentocht nog).

Klik hieronder voor alle informatie omtrent dit evenement.

 charlie_cup_2010_teamindeling.pdf

 charlie_cup_2010_wedstrijdschema.pdf

 charlie_cup_2010_reglement.pdf

 charlie_cup_2010_klassement.pdf

 

Organisatie Charlie Cup 2010

Volgende week zaterdag, 8 januari 2011, wordt bij S.K.N.W.K. zoals gebruikelijk weer het Onderling Zaalvoetbaltoernooi, De Charlie Cup, gespeeld. Van 13:00 uur tot 18:00 uur wordt in ‘Onderdak’ te Zierikzee gestreden om de felbegeerde wisseltrofee.

Tijdens deze editie zullen Cees Dalebout en Léon Quik optreden als scheidsrechters. Harald Kesteloo is aanwezig voor de verzorging. Emiel Pollemans en Christian van Vossen zullen de tijdwaarneming en de scores bijhouden. Steven Neele heeft ook deze keer weer gezorgd voor de originele namen en de mooie schema’s. Allen (alvast) dank hiervoor!!

Uiteraard wordt ook deze editie weer gesponsord door café-cafetaria Charlie. Dit is volgende week zaterdag vanaf 11:00 uur het verzamelpunt en ‘s avonds wordt hier ook de prijsuitreiking gehouden!

 

Bolsward wint Charlie Cup 2010

Zojuist is het Onderling Zaalvoetbaltoernooi van S.K.N.W.K., De Charlie Cup 2010, gewonnen door Bolsward.

Zometeen is de prijsuitreiking gevolgd door een feestavondje bij de sponsor van dit toernooi, café-cafeteria Charlie.

De rest volgt later………….


Bolsward de trotse winnaar van de Charlie Cup 2010

 

Charlie Cup krijgt terechte winnaar in Bolsward

Gisteren, zaterdag 8 januari, werd bij S.K.N.W.K. het voetbaljaar 2010 (ook al is het inmiddels 2011) dan echt afgesloten. Zoals altijd gebeurt dit met het Onderling Zaalvoetbaltoernooi. Zoals al jaren gebruikelijk gesponsord door café Charlie in Nieuwerkerk, vandaar de Charlie Cup.

Dit jaar namen maar liefst 7 teams deel aan dit evenement. Vanwege de weersomstandigheden van de afgelopen tijd was gekozen voor teamnamen die verband hadden met de Elfstedentocht. Zo kon men bijvoorbeeld kijken naar een wedstrijd tussen Ljouwert en Frjenstsjer en Snits en Hylpen.

Uiteindelijk bleken de ‘mannen’ van Bolsward (Boalsert) absoluut de sterkste en gingen met de wisselbeker aan de haal. De prijsuitreiking vond plaats in café-cafetaria. De beker is trouwens door de aanvoerder van Boalsert gelijk meegenomen en het schijnt dat deze naast de wisselbokaal van het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi in ‘Steilôôre’ in Ouwerkerk komt te staan (die ze ondanks de 10e plaats tijdens de laatste editie toch nog wisten te bemachtigen).

Uiteraard wil ik nog enkele mensen bedanken. Natuurlijk Michael en Karin v/d Ban van café-cafetaria Charlie voor de sponsoring. Daarnaast de rayonhoofden Cees Dalebout, Fernando Bom, Emiel Kuijten, Dirk v/d Sleen, Leon Pollemans (allen scheidsrechter), Harald Kesteloo (verzorger) en Emiel Pollemans voor het bijhouden van tijden, rangen, standen, uitslagen, doelpuntenmakers en tot slot Supervisor voor het verzorgen van het leuke idee voor deze editie en de mooie schema’s en clublogo’s. Tot slot uiteraard alle deelnemers en de supporters.

Het was een geslaagd evenement met gelukkig geen blessures. We kunnen weer terug kijken op een sportief en zeer gezellig toernooi.

Tot volgend jaar !!

Bekijk de foto’s van deze editie in het Fotoboek.

EINDSTAND CHARLIE CUP 2010

Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

Nummer 4

Nummer 5

Nummer 6

Nummer 7

 

Charlie Cup 2010: de statistieken (deel 1)

Voor de liefhebbers hierbij alle uitslagen en rangen en standen van de Charlie Cup 2010.

 charlie_cup_2010_wedstrijdschema_ingevuld.pdf

 charlie_cup_2010_klassement_ingevuld.pdf

Tot volgend jaar !!

 

Charlie Cup 2010: de statistieken (deel 2)

Dankzij het goed bijhouden van de scores door Emiel Pollemans is hieronder voor de liefhebbers een overzicht van de doelpuntenmakers van de Charlie Cup 2010. Er werden in totaal 74 doelpunten gemaakt. Deze werden gemaakt door 32 verschillende spelers. Het eigen doelpunt kwam van de voet van iemand die ook in het goede doel wist te scoren.

Topscorer werd Ronald van Vossen. Hij maakte ook het mooiste doelpunt van het toernooi. Middels een fantastische stift maakte hij zijn eerste treffer. Uiteindelijk stokte de teller op 8.

Slechts één duel eindigde in een gelijkspel (Hindeloopen – Bolsward; 1-1). Dit was gelijk het enige puntverlies van kampioen Bolsward. Alle overige duels wisten zij in winst om te zetten.

Er werd deze editie één strafschop gegeven. Robert Padmos wist echter niet te scoren bij keeper Koen de Jonge, die de bal met zijn voet over het doel tikte. Martijn Rentier was het dichtst bij een ‘dubbelteller’. Zijn kopbal belandde helaas op de lat.

Elf van de 21 wedstrijden eindigden met één doelpunt verschil. Het hoogst aantal doelpunten in één duel was 9 (Sneek – Bolsward; 3-6).

Doelpuntenmakers

8 doelpunten

Ronald van Vossen

6 doelpunten

Robert Padmos

5 doelpunten

Leendert van Heukelom

4 doelpunten

Erwin Nelissen

3 doelpunten

Tonny v/d Berge
Kristian Bouwman
George van Heukelom
Steven Padmos
Maurice Pollemans
Sander Uijl
Stefan Vermeer

2 doelpunten

Oleg Bondarenko
Kevin Duinhouwer
Martin Kiesenberg
Adrie Matthijsse
Remco Veenboer
Arjo v/d Velde
Marcel Verschoor
Jeffry Visser

1 doelpunt

Jeroen Backx
Martijn Backx
Frank Boere
Pascal v/d Cingel
Yannick v/d Cingel
Arie Folmer
Freek van Marle
Martijn Rentier
Richard v/d Sande
Kevin Schiettekatte
Jos van Spier
Marcel Verschoor
René Verschoor
Eigen doelpunt

 

De Foto’s: