Jaaroverzicht 2023 van www.sknwk.nl (september)

Nu het jaar 2023 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2023 ‘samen te vatten’ met berichten die op de website stonden. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag september.

September:

Lagere seniorenteams hebben training ook weer hervat

Ze waren al begonnen, maar na zaterdag 12 augustus lag ‘het’ weer eventjes stil. En met ‘het’ bedoelen we de training voor onze lagere seniorenteams. Tot gisteren, want toen waren ze weer met een grote groep aan het trainen. En het is uiteraard de bedoeling dat dit vanaf nu elke donderdagavond gaat gebeuren.

Trainingstijd is van 19:15 uur tot 20:30 uur.

Bekijk elders op de site nog wat foto’s van de 3e training van onze lagere seniorenteams van gisteren, donderdag 31 augustus 2023.

 

Permanente camerabewaking op sportpark Het Springer

Nu ons sportpark eigenlijk altijd geopend blijft zodat de jeugd van Nieuwerkerk gebruik kan maken van de prachtige nieuwe speelkooi en/of het kunstgrasveld is er nu ook permanente camerabewaking op sportpark Het Springer. Zo kunnen we in de gaten houden of er ‘normaal’ gebruik wordt gemaakt van ons sportpark en de geldende regels in acht worden genomen.

Mocht blijken dat er dingen zijn vernield, gestolen of dat er heel veel rotzooi is gemaakt, kunnen we terugkijken op de beelden wie dit heeft/hebben gedaan en waar nodig dan actie ondernemen.

We hopen natuurlijk dat deze camerabeveiliging puur preventief is en dat allemaal niet nodig blijkt te zijn. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we heel veel plezier kunnen beleven aan ons inmiddels prachtige accommodatie.

 

Onnodige nederlaag voor S.K.N.W.K. 1 tijdens eerste bekerwedstrijd van het seizoen

Na drie weken trainen en aan aantal oefenwedstrijden stond voor S.K.N.W.K. 1 vandaag de eerste ‘echte’ test op het programma. Op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ begon voor de blauw/zwarten het bekertoernooi tegen Veere 1.

Onze nieuwe hoofdtrainer (rechts) met naast hem leider Peter v/d Cingel

Langs de lijn een nieuwe man, want met ingang van dit seizoen is de zeer ervaren trainer/coach Johan Sulkers nu de hoofdtrainer in Nieuwerkerk. Maar ook binnen de lijnen behoorlijk wat vernieuwing (lees: verjonging) door het vertrek van een vijftal spelers (naar een andere club of een lager team bij S.K.N.W.K.). Genoeg potentie voor in de toekomst, maar met de jeugdigheid kun/mag je op dit moment verwachten dat het nog wel eens wat wisselvallig kan zijn (zowel per wedstrijd als zelfs fases in de wedstrijd).

Wel of geen overtreding van de doelman op David v/d Broek……

In het begin van dit bekerduel was het vooral aftasten aan beide kanten. S.K.N.W.K. kreeg wel wat kansjes. Maar het schot was of te zwak of de laatste aanname was net goed. En misschien verdienden de blauw/zwarten wel een strafschop toen spits David v/d Broek door de doelman van de tegenstander binnen de 16 onreglementair werd afgestopt. Maar de scheids zag dit niet en liet dus doorspelen.

Hier gaat de 0-1 tegen de touwen

Bij de eerste echte goede uitval van Veere 1 was het wel gelijk raak. Het was toen overigens al bijna rust. Omdat de rugdekking ontbrak konden ze via een snelle counter over de rechterflank opstomen richting het S.K.N.W.K.-doel en het moet gezegd, de afwerking was prima, 0-1.

Maar gelijk erna ook al weer de 1-1

Echter nog voordat een ieder dit had verwerkt, was de stand ook al weer gelijk. Het was Dominique Prins die zijn tegenstander te slim af was en de bal van hem kon afpakken. Hij zag dat de keeper van Veere (te) ver voor zijn doel stond en middels een keurige boogbal over de goallie ging de bal tegen de touwen, 1-1. Dit was tevens de ruststand.

Doelpuntenmaker Dominique Prins wordt gefeliciteerd door zijn teamgenoten

In de tweede helft een behoorlijke hoeveelheid corners en vrije trappen voor S.K.N.W.K. Echter werd hieruit niet meer gescoord door de thuisploeg.

Een van de vele corners in de 2e helft van dit bekerduel

Een terugspeelbal van S.K.N.W.K. werd de thuisploeg fataal. S.K.N.W.K.-doelman Daan v/d Cingel raakte de bal niet goed en speelde deze zo in de voeten bij de tegenstander. Deze konden daardoor opstomen naar het Nieuwerkerkse doel en de 1-2 tegen de touwen werken. Het slotoffensief van de blauw/zwarten was niet doortastend genoeg om nog voor de gelijkmaker te zorgen. Zodoende eindigde deze eerste bekerwedstrijd in een toch eigenlijk wel onnodige 1-2 nederlaag. Een gelijkspel had de verhoudingen wat dat betreft beter weergegeven deze middag.

De aanleiding tot de 1-2

Helaas binnen 🙁

Bijna ging de bal alsnog tegen de touwen uit een vrije trap van Tim v/d Cingel. De keeper van Veere dacht dat de bal naast zou gaan en liet dit ook blijken. Echter kwam deze via de paal toch weer terug het veld in. Via wat geluk kon hij de bal alsnog oppakken en dus zijn doel schoonhouden.

Bijna toch nog de 2-2, maar helaas via de paal…….

…… alsnog in de handen van de keeper

Het andere duel in deze poule ging tussen G.P.C. Vlissingen 1 en Bruse Boys 1. Laatstgenoemde bleek duidelijk een maatje te groot en wonnen dan ook met 0-4. Volgende week wacht voor S.K.N.W.K. 1 in Bruinisse Bruse Boys 1 in de 2e wedstrijd van deze bekerpoule. Aftrap op sportpark Volharding is 14:30 uur. Willen de blauw/zwarten nog een rol van betekenis spelen in deze bekerpoule mag er in ieder geval niet worden verloren.

De mannen van het 3e na hun oefenpotje tegen JO19-1 op het dakterras aan een koude klets

Bekijk elders op deze site nog meer foto’s van deze bekerwedstrijd.

 

Salo Begeman begint seizoen met maar liefst 3 doelpunten namens S.K.N.W.K. 2

Voor S.K.N.W.K. 2 begon het voetbalseizoen 2023-2024 gisteren dan ook officieel. Zij moesten voor de beker aantreden in Bruinisse tegen Bruse Boys 3. Deze ploeg speelde vorig jaar nog in dezelfde competitie als het 2e en werd zeer overtuigend kampioen (het kampioenschap behaalden ze zelfs in de wedstrijd op sportpark Het Springer). Toen al liet S.K.N.W.K. 2 zien, zeker in het eerste uur, heel goed tegenstand te kunnen bieden tegen de paarshemden.

Voorafgaand aan het duel gisteren was het nog een behoorlijke puzzel om voldoende manschappen te mobiliseren. Gelukkig waren Jesse, Abdulai en Jur van S.K.N.W.K. JO19-1 bereid om na een helftje spelen in hun eigen oefenwedstrijd tegen S.K.N.W.K. 3 mee te gaan naar Bru waardoor het 2e toch over voldoende spelers kon beschikken.

De bekerwedstrijd telde letterlijk en figuurlijk twee helften. Na 45 minuten spelen was de tussenstand 1-0 in het voordeel van Bruse Boys 3. Maar waarschijnlijk hebben de trainingen deze training van behoorlijk wat spelers van het 2e toch nut gehad, want in het tweede bedrijf draaiden de blauw/zwarten de wedstrijd volledig om. Het werd namelijk uiteindelijk zelfs 1-4 !!

Grote man aan Nieuwerkerkse-zijde werd Salo Begeman die drie van de vier doelpunten (één vanaf de strafschopstip) voor zijn rekening nam. De andere treffer was van Robbert Uijl. Door deze overwinning neemt S.K.N.W.K. 2 na de eerste wedstrijden in de bekercompetitie de leiding, want de andere wedstrijd tussen FC De Westhoek ’20 2 en M.Z.C. ’11 4 eindigde in een 2-2 gelijkspel.

A.s. zaterdag is FC De Westhoek ’20 2 de tegenstander van S.K.N.W.K. Om 12:30 uur is de aftrap op ons eigen sportpark ‘Het Springer’.

 

Sfeerimpressie van zaterdag 2 september 2023

Gisteren, zaterdag 2 september 2023, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Hieronder een sfeerimpressie van zaterdag 2 september 2023 middels wat foto’s:

S.K.N.W.K. JO11-1JM mocht het spits afbijten

Zij waren al vroeg bezig met de warming-up

Immers al om 09:00 uur begon hun wedstrijd

In Oude-Tonge tegen D.B.G.C. JO11-2

Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen

Eindstand was 1-4

En dus was er na afloop van de wedstrijd

Feest in de kleedkamer 🙂

De eerste wedstrijd op sportpark Het Springer was gisterenochtend pas om 11:00 uur

De meiden van ST SJO B.D.C./S.K.N.W.K. MO17-1 spelen voor de winterstop hun thuiswedstrijden in Nieuwerkerk

In de eerste bekerwedstrijd was Kogelvangers MO17-1 de tegenstander

De eerste helft was zeker gelijkopgaand

Ruststand was 1-2 in het voordeel van de gasten

In de 2e helft werd geprobeerd in ieder geval weer op gelijke hoogte te komen

Aan de inzet lag het zeker niet

Maar helaas gingen de punten mee naar Willemstad

Eindstand was uiteindelijk 2-5

S.K.N.W.K. JO12-1JM moest om 11:00 uur aantreden voor hun uitwedstrijd

Tegenstander was W.V.V. ’67 JO12-1

Aan de Nieuwerkerkse-support lag het zeker niet

Maar het mocht helaas toch niet baten

Want de thuisploeg bleek een maatje (of twee) te sterk voor de blauw/zwarten

Eindstand was 10-1

Maar ondanks deze grote nederlaag

Hebben ze toch heerlijk gevoetbald

Op ons tweede veld nog een oefenwedstrijd

Tussen S.K.N.W.K. 3 en S.K.N.W.K. JO19-1

Het was inmiddels best warm geworden

Dus tussendoor een drinkpauze ingevoerd

In de eerste helft een leuke gelijk opgaande wedstrijd (ruststand 1-2)

Maar omdat JO19-1 in de rust 3 spelers mee gaf met het 2e was de 2e helft geen wedstrijd meer

En won het 3e uiteindelijk nog vrij eenvoudig met 7-4

Op het hoofdveld het slotakkoord: de bekerwedstrijd tussen S.K.N.W.K. 1 en Veere 1

Altijd leuk de ouwe bekende

Beide ploegen speelden zeker om te winnen

Het nieuwe technische duo bij S.K.N.W.K. trainer/coach Johan Sulkers en leider Peter v/d Cingel

Zij hadden al plaats genomen op het dakterras

De gasten kwamen op 0-1

Maar binnen een minuut was het Dominique Prins die beide teams weer op gelijke hoogte wist te zetten

Helaas wisten de gasten in de 2e helft ook de 1-2 te scoren

Ondanks diverse corners en vrije trappen zou het daar helaas bij blijven

Eindstand 1-2 en dus tijd voor de 3e helft

 

Vanavond was de eerste keeperstraining voor de jeugdteams

Vorige week zijn alle jeugdteams gestart met de trainingen. Vanavond, dinsdag 5 september 2023, zijn ook de keeperstraining voor onze jeugdteams gestart.

Keeperstrainers Jasper en Owen namen de keepers van ST SJO B.D.C./S.K.N.W.K. MO17-1, ST S.K.N.W.K./D.Z.C. ’09 JO15-1JM, ST S.K.N.W.K./D.Z.C. ’09 JO14-1, S.K.N.W.K. JO12-1JM en JO11-1JM onder handen.

Bekijk meer foto’s van deze eerste jeugdkeeperstraining van dit seizoen elders op de site in Het Fotoboek.

 

A.s. vrijdag, 8 september 2023, organiseert Scheidsrechterscommissie S.K.N.W.K. spelregelavond

Net als aan het begin van vorig seizoen organiseert onze eigen Scheidsrechterscommissie een Spelregelavond in onze kantine. Deze wordt deze keer gehouden op vrijdag 8 september a.s. Aanvang is 19:30 uur. In principe is iedere S.K.N.W.K.-er uiteraard van harte welkom !!

Specifiek lijkt het de Scheidsrechterscommissie zeker goed als uiteraard al onze (jeugd)scheidsrechters en alle leiders en (jeugd)trainers aanwezig kunnen zijn tijdens deze Spelregelavond. Maar het is zeker ook geschikt, leuk en uiteraard leerzaam voor alle S.K.N.W.K.-(jeugd)spelers, maar ook mensen die aankomend seizoen af en toe langs de lijn zullen staan als assistent-scheidsrechters (dus ook ouders die zich daar (nog) voor aan (gaan) melden.

Tijdens deze avond worden de nieuwe, maar ook de huidige spelregels belicht en uitgelegd. Tevens zullen we door de regels gaan voor de pupillen, junioren en senioren.

Als club hopen we natuurlijk op heel veel aanwezigen deze avond !! Graag zien we jullie op vrijdagavond 8 september 2023 (19:30 uur) in de kantine.

Sportieve groet namens

Scheidsrechterscommissie S.K.N.W.K.

 

Ook dit seizoen wordt er weer gevoetbald door 40+ teams op Schouwen-Duiveland

Op Schouwen-Duiveland wordt al weer behoorlijk wat jaren met diverse clubs een 40+ competitie gespeeld. Deze wedstrijden worden afgewerkt op vrijdagavond. Het blijkt steeds weer een groot succes te zijn. Ook S.K.N.W.K. is al weer een aantal seizoenen met een 40+ team actief op deze toernooitjes. De wedstrijden worden gespeeld met 7 tegen 7 op een half speelveld. Er worden op een wedstrijdavond enkele korte wedstrijdjes gespeeld.

Ook tijdens het huidige seizoen zullen er weer 6 toernooitjes worden gespeeld. Drie voor en drie na de winterstop. De aftrap is op vrijdag 22 september a.s. bij M.Z.C. ’11.

Het voorgestelde programma voor het aankomende seizoen is als volgt:

Schema najaar 2023:

Vrijdag 22 september 2023 M.Z.C. ’11
Vrijdag 20 oktober 2023 Z.S.C. ’62 of W.I.K. ’57
Vrijdag 17 november 2023 S.K.N.W.K.

Schema voorjaar 2024:

Vrijdag 29 maart 2024 Brouwershaven
Vrijdag 26 april 2024 Duiveland
Vrijdag 24 mei 2024 D.Z.C. ’09

 

ST S.K.N.W.K./D.Z.C. ’09 JO15-1JM gaat trainen in de zee i.p.v. op het veld

Omdat het deze week behoorlijk ‘pittig’ is met het weer was er voor ST S.K.N.W.K./D.Z.C. ’09 JO15-1JM gisteren een alternatieve training. I.p.v. trainen op het veld zijn ze lekker met de bal gaan spelen in de zee. Een prima alternatief die gelijk voor wat verkoeling heeft gezorgd !!

 

Voetvolleytoernooitje voor S.K.N.W.K. JO19-1 tijdens de afgelopen training

In coronatijd hebben we het ook al een aantal keren georganiseerd op sportpark Het Springer, een voetvolleytoernooitje. Het bleek een groot succes. Omdat het gisterenavond (18:45 uur) nog behoorlijk warm was buiten en de groep niet zo heel groot hebben de spelers van S.K.N.W.K.-JO19-1 op een deel van het kunstgrasveld (lekker in de schaduw) een voetvolleytoernooitje gehouden.

Er waren 4 tweetallen die alle vier tegen elkaar hebben gespeeld. Het was een geslaagde training (en wat een techniek hebben ‘ze’ toch 😉 ). Er wordt nog wel even gekeken of we ergens dit seizoen nog een cursus rekenen/eerlijk tellen kunnen toevoegen aan de opleiding van JO19-1 🙂

Als afsluiting volgende nog een rondje latje-trappen. De verliezer hiervan moest plaats nemen op de doelllijn en werd onder vuur genomen door de spelers die de lat wel wisten te raken (een ieder had vijf pogingen vanaf de 16 meter lijn).

Bekijk elders op de site (en/of onze socials) nog meer foto’s en filmpjes van gisteren.

 

S.K.N.W.K. 1 en 2 werken al weer 9e training van deze voorbereiding af

Gisteren, donderdag 7 september 2023, stond voor onze 1e en 2e selectie al weer de negende training van de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2023-2024 op het programma. Ook nu weer goed om te zien dat de groep lekker groot was (22 spelers).

Er werd gestart met een leuk kopspel (zie foto’s). Morgen, zaterdag 9 september 2023, staan de 2e bekerwedstrijden op het programma.

Bekijk meer foto’s van deze negende training van de voorbereiding elders op de site in Het Fotoboek.

 

Opnieuw zeer geslaagde, maar helaas matig bezochte, spelregelavond S.K.N.W.K.

Vanavond, vrijdag 8 september 2023, werd er in onze kantine een spelregelavond gehouden. Deze werd georganiseerd door onze eigen scheidsrechterscommissie. Het was een zeer geslaagde avond !!

Eerst werden de ‘bekende regels’ regels van o.a. buitenspel en hands besproken. Daarna waren er de regels die gelden voor onze jeugdteams per leeftijdscategorie. Uiteraard was er ruimte om vragen te stellen. En tot slot werd de avond nog afgesloten met een kleine quiz. Allemaal heel leerzaam en erg leuk.

Enige jammere was toch wel dat er maar heel weinig mensen vanavond de moeite hadden genomen om hierbij aanwezig te kunnen zijn. Maar alle aanwezigen waren zeer enthousiast.

Vanaf deze plaats dank aan de organisatie en uiteraard aan de mensen die deel hebben genomen aan deze avond !!

 

Eerste 40+ toernooitje van dit seizoen wordt bij S.K.N.W.K. gehouden

Op Schouwen-Duiveland wordt al weer behoorlijk wat jaren met diverse clubs een 40+ competitie gespeeld. Deze wedstrijden worden afgewerkt op vrijdagavond. Het blijkt steeds weer een groot succes te zijn. Ook S.K.N.W.K. is al weer een aantal seizoenen met een 40+ team actief op deze toernooitjes. De wedstrijden worden gespeeld met 7 tegen 7 op een half speelveld. Er worden op een wedstrijdavond enkele korte wedstrijdjes gespeeld.

Ook tijdens het huidige seizoen zullen er weer 6 toernooitjes worden gespeeld. Drie voor en drie na de winterstop. De aftrap is op vrijdag 22 september a.s. Deze zou in eerste instantie bij M.Z.C. ’11 zijn, maar zij hebben dan al een ander toernooi. Daarom is besloten dat het eerste toernooi nu op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ wordt gehouden !!

Het voorgestelde programma voor het aankomende seizoen is als volgt:

Schema najaar 2023:

Vrijdag 22 september 2023 S.K.N.W.K.
Vrijdag 20 oktober 2023 Z.S.C. ’62 of W.I.K. ’57
Vrijdag 17 november 2023 M.Z.C. ’11

Schema voorjaar 2024:

Vrijdag 29 maart 2024 Brouwershaven
Vrijdag 26 april 2024 Duiveland
Vrijdag 24 mei 2024 D.Z.C. ’09

 

SKNWK J010-1 toont veerkracht in seizoensopener tegen Zeelandia Middelburg

Middelburg 9 september Zaterdagochtend vond de langverwachte seizoensopener plaats voor SKNWK J010-1 uit  tegen Zeelandia Middelburg. De wedstrijd beloofde een spannende strijd te worden, aangezien SKNWK enkele nieuwe aanwinsten in hun basisopstelling hadden.

Met Liz, Jasmijn, Levi en Emily als verse krachten in de basis, naast de vertrouwde spelers Anice op het middenveld, Mohammed als doelman, en Sam en Xander in de verdediging, was het duidelijk dat SKNWK J010-1 op zoek moest naar de juiste formatie. Helaas moesten ze het doen zonder drie belangrijke spelers, Sophie en Dies waren niet fit genoeg om mee te spelen, terwijl Teijmen nog herstellende was van een blessure.

SKNWK  begon onwennig en beide teams waren in de eerste tien minuten aan elkaar gewaagd. Echter, tijdens de drinkpauze stond Zeelandia Middelburg met 5-3 voor, waardoor SKNWK enkele wijzigingen in het veld moest doorvoeren om terug te komen in de wedstrijd.

Na de pauze begon het steeds beter te lopen voor SKNWK. Levi gaf enkele prachtige voorzetten en wist zelf ook drie keer het net te vinden. Anice speelde eveneens uitstekend en wist maar liefst vier keer te scoren. Jasmijn maakte het feest compleet door in haar eerste wedstrijd  vijf doelpunten op haar naam te zetten. Bijzonder hoe het team meteen zo goed samenwerkte en in de tweede helft het publiek vermaakte met paar prachtige combinaties. Ook werd er steeds beter op de verdediging gelet.

Ondanks het gemis van enkele belangrijke spelers wist SKNWK met veerkracht en teamwork de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het sterke optreden van SKNWK J010-1 resulteerde uiteindelijk in een overtuigende overwinning. De eindstand van de wedstrijd was Zeelandia Middelburg – SKNWK: 6-12.

Met deze overwinning op zak kan SKNWK JO10 vol vertrouwen uitkijken naar de komende wedstrijden. Het team zal blijven trainen en werken aan het vinden van de juiste balans en formatie, om zo nog meer successen te behalen in de jeugdcompetitie.

Door: Trainer/coach Patrick Habets

 

Zeer warme training en heerlijke lunch voor S.K.N.W.K. 3

Omdat S.K.N.W.K. 3 niet is ingeschreven voor het bekertoernooi spelen zij nog geen officiële wedstrijden. En dus worden er oefenwedstrijden (vorige week zaterdag tegen JO19-1) gespeeld of getraind. Vandaag, zaterdag 9 september 2023, werd er dus getraind. Omstreeks 11:15 uur kon er worden begonnen. En het was een pittige training vanwege de broeierige omstandigheden.

Maar gelukkig was er de wetenschap dat er na afloop van de training nog een heerlijke lunch gepland stond. Zo geschiedde. Nadat iedereen lekker had gedoucht werd er onder het dakterras (heerlijk in de schaduw) een lunch genuttigd.

Uiteindelijk zijn de meeste spelers van het 3e daarna nog naar Bruinisse getogen, om daar de bekerwedstrijd van het 1e te aanschouwen.

Bekijk meer foto’s van deze training elders op de site in Het Fotoboek.

 

Maar liefst 5 JO7-teams van S.K.N.W.K. en De Jonge Spartaan spelen leuk Mini Toernooi

Vanmorgen om 10:00 uur op ons eigen sportpark Het Springer stond er een Mini Toernooi op het programma voor JO7-teams van S.K.N.W.K. en De Jonge Spartaan. Inmiddels kunnen ‘wij’ al 2 ploegjes van 4 maken en de gasten uit Middelharnis hadden zelfs 3 teams bij. Dus met vijf ploegjes werd er gevoetbald. Op twee veldjes en dus was er telkens een ploegje vrij (en dat was wel lekker met deze hitte).

De veldjes waren gepositioneerd op ons oude trainingsveld. Lekker tegen de bosrand aan zodat er toch nog wat schaduw was (voor publiek, spelers en begeleiding). Met De Jonge Spartaan als gasten was het overigens alleen maar blauw/zwart dat de klok sloeg 🙂 Maar niet getreurd. Een beetje creativiteit met hesjes, eigen shirts, omgedraaide shirts en voetballen maar !

Na ruim een uur hadden alle ploegjes tegen elkaar gespeeld. Het was een super leuke ochtend. En omdat ze allemaal zo hun best hadden gedaan, kregen ze namens S.K.N.W.K. allemaal nog een ijsje (uiteraard ook de broertjes en zusjes die een uur lang langs de kant hadden staan aanmoedigen).

Bekijk elders op de site nog meer foto’s van dit geslaagde Mini Toernooitje.

 

Johan Sulkers is al weer de 30e hoofdtrainer/coach van S.K.N.W.K

Inmiddels is de voorbereiding op het nieuwe seizoen al een aantal weken aan de gang. De eerste selectie staat dit seizoen onder leiding van een nieuwe trainer/coach, namelijk Johan Sulkers. Hij vervangt na twee seizoenen Johnny van Dijke die dit seizoen verantwoordelijk is bij sc Waarde 1. Overigens gingen S.K.N.W.K. en Van Dijke afgelopen seizoen al eind februari uit elkaar en was leider van S.K.N.W.K. 1 Peter v/d Cingel de laatste maanden de verantwoordelijke man bij de eerste selectie van S.K.N.W.K.

Op deze website staat bij historie een overzicht van alle hoofdtrainers die in het verleden bij S.K.N.W.K. aan het roer stonden, klik hier: https://www.sknwk.nl/historisch-trainersoverzicht-s-k-n-w-k-1/ (sommigen waren maar tijdelijk (interim) of waren meerdere periodes actief).

Johan is al weer de 30e hoofdtrainer/coach die actief zal zijn bij de blauw/zwarten. Hieronder een foto-overzicht van onze trainers/coaches van S.K.N.W.K. 1 (vanaf seizoen 1975-1976 zijn er foto’s beschikbaar).

Seizoen 2023-2024:

Trainer/coach: Johan Sulkers

 

Seizoen 2022-2023:

Trainer/coach: Peter v/d Cingel (interim)

 

Seizoen 2021-2022 en 2022-2023:

Trainer/coach: Johnny van Dijke (eind februari 2023 weg bij de club)

 

Seizoen 2020-2021:

Trainer/coach: Ad Palings

 

Seizoen 2018-2019 en 2019-2020:

Trainer/coach: Ralph Zegers

 

Seizoen 2016-2017 en 2017-2018

Trainer/coach: Perry Snoep

 

Seizoen 2015-2016

20160430_201107

Trainer/coach: Walter de Jonge

 

Seizoen 2013-2014 en 2014-2015

jack_wijnands

Trainer/coach: Jack Wijnands

 

Seizoen 2011-2012 en 2012-2013

P1240333

Trainer/coach: Thomas de Ridder

 

Seizoen 2010-2011

IMG_2229

Trainer/coach: Gerard Olijhoek (Gerard verving Co Stoutjesdijk die in eerste instantie hoofdtrainer zou worden, maar wegens droevige familieomstandigheden op het laatste moment bedankte voor deze taak)

 

Seizoen 2009-2010

1etraining_janheikamp

leonvdbosch2

Trainer: Jan Heikamp  Coach: Leon v/d Bosch (beide interim)

 

Seizoen 2009-2010

Kopie van Afbeelding 003

Trainer/coach: Gerjo Prins (vroegtijdig weg)

 

Seizoen 2007-2008 en 2008-2009

Kopie van _ 002

Trainer/coach: Peter Groenewegen

 

Seizoen 2004-2005 en 2005-2006 en 2006-2007

adriaannieuwenhuijse

Trainer/coach: Adriaan Nieuwenhuijse

 

Seizoen 2001-2002 en 2002-2003 en 2003-2004

Kopie van 100_2049

Trainer/coach: Cees Willemse

 

Seizoen 1999-2000 en 2000-2001

jos_wesdorp

Trainer/coach Jos Wesdorp

 

Seizoen 1998-1999

gerard-olijhoek

cees_willemse

Trainer: Gerard Olijhoek Coach: Cees Willemse (beide interim)

 

Seizoen 1998-1999

PZC Hugo_Crucq

Trainer: Hugo Crucq (vroegtijdig weg)

 

Seizoen 1996-1997 en 1997-1998

cees_willemse_gerard_olijhoek

Trainer: Gerard Olijhoek Coach: Cees Willemse

 

Seizoen 1995-1996

cees_willemse_2

Trainer/coach: Cees Willemse

 

Seizoen 1993-1994 en 1994-1995

Trainer/coach: Piet Diepenhorst (Piet staat geheel rechts op de foto)

 

Seizoen 1992-1993

ceesvdlinde

Trainer/coach: Cees v/d Linde (interim)

 

Seizoen 1987-1988 en 1988-1989 en 1989-1990 en 1990-1991 en 1991-1992 en 1992-1993 (dit laatste seizoen vroegtijdig weg)

Cees staat 2e van rechts

Trainer/coach: Cees Kommer (Cees staand geheel links)

 

Seizoen 1984-1985 en 1985-1986 en 1986-1987

Eerste001

Trainer/coach: Bram Coomans (Bram staat geheel links)

 

Seizoen 1982-1983 en 1983-1984

Trainer/coach: Cees v/d Linde (Cees staat 2e van links)

 

Seizoen 1978-1979 en 1979-1980 en 1980-1981 en 1981-1982

Trainer/coach: Ed van Dalen (Ed staat geheel rechts)

 

Seizoen 1976-1977 en 1977-1978

sknwk1_onbekend_jaartal

Trainer/coach: Arie Roon (Arie staat geheel rechts)

 

Seizoen 1975-1976

Trainer/coach: Geert v/d Wielen (Geert staat geheel links)

 

Vrouwen 30+ team wint toernooi bij v.v. Melissant

Afgelopen vrijdag, 8 september 2023, werd het Vrouwen 30+ voetbal ook weer hervat na een aantal maanden zomerstop. Deze keer was de organisatie in handen van Melissant/D.V.V. ’09. Uiteraard was ook ons Vrouwenteam van S.K.N.W.K./D.Z.C. ’09 weer van de partij.

Met 4 overwinningen en 1 gelijkspel waren ‘onze’ dames de sterksten deze avond en wonnen zij de wisselbeker op de velden van Melissant. Deze overwinning kon door de prachtige weersomstandigheden lekker buiten op het terras nog worden gevierd.

Hieronder wat foto’s van het toernooi van afgelopen vrijdag:

Het volgende toernooi is gepland op vrijdag 6 oktober a.s. Dan is de organisatie in handen van Stellendam.

Hieronder de data van de te spelen toernooien dit jaar:

Data toernooien 2023:

14 april 2023 Flakkee
19 mei 2023 De Jonge Spartaan (afgelast)
2 juni 2023 D.B.G.C.
8 september 2023 Melissant/D.V.V. ’09
6 oktober 2023 Stellendam
17 november 2023 S.K.N.W.K./D.Z.C. ’09 (te Dreischor)

 

S.K.N.W.K. 1 verzuimt zichzelf te belonen en krijgt alsnog deksel op de neus

Voor S.K.N.W.K. 1 stond vanmiddag de laatste bekerwedstrijd van dit seizoen op het programma. In Vlissingen moesten ze aantreden tegen G.P.C. Vlissingen. Door de twee nederlagen in de voorgaande twee bekerduels van de blauw/zwarten, was het voor S.K.N.W.K. 1 echt een oefenwedstrijd. De aftrap was iets na 15:00 uur. Vanaf de aftrap was de eerste mogelijkheid voor de thuisploeg. De daar opvolgende minuten was het voor S.K.N.W.K. nog even zoeken, maar na zo’n tien minuten spelen kropen ‘we’ uit onze schulp.

Diverse kansen waren er, maar zoals helaas deze voorbereiding een terugkerend ‘probleem’ is, blijkt het benutten van de kansen een ‘dingetje’. Net nog een been er tussen van een tegenstander of het duurt net iets te lang om aan te leggen. Of het vizier staat niet op scherp. Zodoende gingen beiden ploegen na 45 minuten spelen met de brilstand eventjes rusten.

Na 15 minuten pauze maken we ons op voor de 2e helft. Na 6 minuten spelen komt S.K.N.W.K. 1 op voorsprong. De hardwerkende spits Bela de Bloeme gaat goed door en door zijn inzet komt de bal voor de voeten van Rick Dalebout. Hij raakt de bal niet helemaal goed, maar omdat de keeper, die ver voor zijn doel staat, de bal mis trapt, is de verdediger die nog achter de doelman stond ook verslagen en tergend langzaam rolt de bal tegen de touwen, 0-1

Helaas kunnen we maar zo’n vijf minuten genieten van de voorsprong, want G.P.C. Vlissingen brengt de stand weer in evenwicht, 1-1. Dan mag een speler van de thuisploeg van geluk spreken dat een schandalige overtreding (vol vanachter op zijn enkels en geen enkele intentie om de bal te spelen) slechts met geel wordt bestraft door de overigens verder prima leidende scheidsrechter en het dus ‘gewoon’ 11 tegen 11 blijft.

Helaas weet S.K.N.W.K. niet echt meer gevaarlijk te worden. Ze proberen het nog een aantal keren van afstand, maar de schoten zijn te zwak om de keeper te passeren. Aan de andere kant, komt G.P.C. nog wel een keer goed door en scoren de 2-1. Als dan een op zich simpele prooi voor keeper Daan v/d Cingel alsnog een doelpunt wordt (hij laat de zeer langzame bal eerst door zijn handen en dan ook nog tussen zijn benen door over de doellijn rollen) is het echt over en uit.

De laatste tien minuten mag JO19-1-speler Jesse van Dijke nog wel zijn officiële debuut maken, maar meer noemenswaardige feiten, zijn er niet meer te melden. S.K.N.W.K. 1 gaat met 0 uit 3 roemloos ten onder in het bekertoernooi. Aankomende week wordt er nog 2x getraind. Hopen dat de geblesseerden weer aan kunnen gaan sluiten. En dan zaterdag wordt de competitie gestart. We doen dit met de thuiswedstrijd tegen Bevelanders 1.

 

S.K.N.W.K. JO19-1-speler Jesse van Dijke maakt officiële debuut bij eerste elftal

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 1 de bekerwedstrijd tegen G.P.C. Vlissingen 1. In de 80e minuut werd de laatste wissel ingezet bij de blauw/zwarten. Dit was de pas net 18 jaar geworden Jesse van Dijke. Voor de speler van JO19-1 was dit zijn eerste wedstrijd ooit in het 1e elftal waarmee hij dus zijn debuut heeft gemaakt in een officiële wedstrijd van S.K.N.W.K. 1.

 

S.K.N.W.K. 2 plaatst zich voor 2e ronde van het K.N.V.B. Bekertoernooi

Ze hadden gisteren al voldoende aan een gelijkspel in het thuisduel tegen M.Z.C. ’11 4. Maar S.K.N.W.K. 2 liet er geen (kunst)gras over groeien en versloegen in de 3e wedstrijd in de eerste ronde van het bekertoernooi op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ de tegenstander uit Zierikzee met duidelijke cijfers, namelijk 5-2.

Vooral voor de rust lieten de blauw/zwarten zien scherp te zijn in de afronding. Al moet gezegd dat keeper Ryan Boogerd met een aantal sublieme reddingen zijn doel schoon hield. Omdat de S.K.N.W.K.-ers maar liefst 4x wisten te scoren, achtereenvolgens Hessel Pesch, Lars van Klinken, Danny Folmer en Dion de Jonge, gingen beide teams met een 4-0 tussenstand eventjes naar de kleedkamer.

In de 2e helft was het Stefan ‘Spitsie’ Vermeer die zijn bijnaam eer aan deed en ook nog de 5-0 scoorde. Hierna liet S.K.N.W.K.2 de touwtjes wat vieren en mocht tegenstander M.Z.C. ’11 4 ook nog 2x scoren waardoor de 5-2 eindstand een feit werd.

Door deze overwinning is S.K.N.W.K. 2 overduidelijk groepswinnaar in de poule met M.Z.C. ’11 4, Bruse Boys 3 en FC De Westhoek ’20 2 en hebben ze zich dus geplaatst voor de 2e ronde van het K.N.V.B Bekertoernooi. Binnenkort zal bekend worden wie dan de tegenstander zal zijn.

 

Blauw/zwarte groeten: René en Geraldine Verschoor vanuit een luchtballon

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Inmiddels speler van S.K.N.W.K. 3 René Verschoor en zijn vrouw Geraldine zijn een jaar geleden (om precies te zijn op vrijdag 16 september 2022) getrouwd (nog gefeliciteerd met jullie 1e ‘verjaardag’). Als kado kregen ze toen van de 1e selectie van S.K.N.W.K. o.a. een ballonvaart. Deze hebben ze vandaag verzilverd in de omgeving van Goes. Uiteraard was ook de S.K.N.W.K.-sjaal mee en doen ze iedereen vanuit de lucht de blauw/zwarte groeten.

Het lijkt ons als redactie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

Het 40+ toernooitje van a.s. vrijdag bij S.K.N.W.K. wordt uitgesteld

Op Schouwen-Duiveland wordt al weer behoorlijk wat jaren met diverse clubs een 40+ competitie gespeeld. Deze wedstrijden worden afgewerkt op vrijdagavond. Het blijkt steeds weer een groot succes te zijn. Ook S.K.N.W.K. is al weer een aantal seizoenen met een 40+ team actief op deze toernooitjes. De wedstrijden worden gespeeld met 7 tegen 7 op een half speelveld. Er worden op een wedstrijdavond enkele korte wedstrijdjes gespeeld.

Ook tijdens het huidige seizoen zullen er weer 6 toernooitjes worden gespeeld. Drie voor en drie na de winterstop. De aftrap zou in principe a.s. vrijdag, 22 september 2023, zijn (op ons eigen sportpark Het Springer). Echter zijn er helaas niet voldoende teams om een toernooitje te kunnen organiseren. Daarom wordt de herstart van het 40+ voetbal dit seizoen eventjes uitgesteld. Wanneer het toernooi bij S.K.N.W.K. nu wel wordt gespeeld, is nog niet bekend.

Het voorgestelde programma voor het aankomende seizoen is als volgt:

Schema najaar 2023:

Vrijdag 22 september 2023 Toernooi is uitgesteld S.K.N.W.K.
Vrijdag 20 oktober 2023 Z.S.C. ’62 of W.I.K. ’57
Vrijdag 17 november 2023 M.Z.C. ’11

Schema voorjaar 2024:

Vrijdag 29 maart 2024 Brouwershaven
Vrijdag 26 april 2024 Duiveland
Vrijdag 24 mei 2024 D.Z.C. ’09

 

Blauw/zwarte groeten: Oliver en Elly Wind vanuit Marsa Alam (Egypte)

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Sponsor en vaste supporters Oliver en Elly Wind hebben genoten van een heerlijk weekje in Marsa Alam! En speciaal voor ons allemaal was de S.K.N.W.K.-sjaal mee en doen ze iedereen de blauw/zwarte groeten vanuit Egypte.

Het lijkt ons als redactie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

Verdiend punt S.K.N.W.K. 1 al had er misschien wel meer ingezeten tegen Bevelanders 1

Dit weekend begon dan dan competitie voor S.K.N.W.K. 1. Na een best wel matige voorbereiding, overigens niet geheel onlogisch, omdat 5 spelers door verschillende redenen er niet meer bij zijn, moesten de blauw/zwarten puzzelen om tot een representatief elftal te komen in de vierde klas. Dit alles onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer, Johan Sulkers (die gelukkig ook dit seizoen weer wordt bijgestaan door onze vaste leider bij het 1e, Peter v/d Cingel).

Tegenstander in de eerste wedstrijd op ons eigen sportpark was het eveneens uit de derde klasse gedegradeerde Bevelanders, Dit was dus gelijk een goede test voor S.K.N.W.K. 1 om te kijken waar ze echt staan. Immers de uitslagen uit de voorbereiding konden ons hierover nog heel veel melden.

De beginfase was aftastend en het was Bevelanders dat iets meer balbezit had dan S.K.N.W.K. zonder overigens tot grote kansen te komen. Het zeer jonge team der blauw/zwarten kroop steeds meer uit de schulp en na 25 minuten kwam het zelfs op voorsprong toen na een fijne voorzet van Bas van Dijke, Dominique Prins van dichtbij via een verdediger de 1-0 op het bord zette.

De thuisploeg leek nu even door te drukken, want na een voorzet van Remco van den Berge was het spits David van de Broek die de bal verkeerd raakte en zo ging de kans op 2-0 voorbij. Overigens was er aan de andere kant ook een waarschuwing van de gasten middels een bal op de paal.

Een paar minuten voor de rust kwamen de ‘Kamperlanders’ op gelijke hoogte. Een hoge voorzet werd in de zestien gekopt en van dichtbij ingeschoten waarop de prima keepende Daan v/d Cingel uitstekend reageerde, maar in de rebound werd toch de 1-1 binnen geschoten. Ruststand derhalve 1-1.

De tweede helft was het eigenlijk S.K.N.W.K. wat de klok sloeg. Na een kwartier kwamen er na een aantal prima aanvallen een paar opgelegde kansen voor de thuisploeg, maar de bal wilde er niet meer in. Na een prachtige pass van Remco v/d Berge was het Bas van Dijke die een grote kans kreeg op 2-1 maar zijn inzet belandde net naast de verkeerde kant van de paal vanwege (Bas: “De wind stond verkeerd !!! anders was hij er zeker in gegaan”).

Even later een prima actie van Remco over rechts maar zijn voorzet werd door de ingevallen Bela de Bloeme over geschoten. Weer even later vond Dominique Prins Stijn Dooge in de zestien maar met z’n mindere links schoot Stijn de bal keihard op de lat. Zo hielden we Bevelanders eigenlijk zelf in leven.

Als je dan zelf niet scoort, moet je oppassen dat de bal niet aan de andere kant binnen valt. Zo moest onze keeper Daan vd Cingel al zijn talenten aanspreken om Bevelanders van een ietwat onverdiende tegengoal af te houden. Gelukkig  hield Daan doel schoon.

Na 94 minuten vond scheidsrechter Rick v/d Berge (overigens geen familie van 😉 ) het welletjes en floot de wedstrijd ten einde, 1-1. En daar konden misschien beide ploegen mee leven al had S.K.N.W.K. na rust een aantal enorme kansen om de drie punten in Nieuwerkerk te houden…

Al met al toch een goed resultaat voor een strijdend S.K.N.W.K. dat bij voorbaat zeker had getekend voor een punt. Volgende week de pittige uitwedstrijd bij Herkingen ’55, maar met dezelfde inzet als deze wedstrijd moet het goedkomen. Aanvang volgende week is 14:30 uur.

Toon v/d Berge

 

Teamfoto’s S.K.N.W.K. seizoen 2023-2024

Sinds dit weekend is het seizoen 2023-2024 echt voor alle teams aan de gang. We willen uiteraard ook dit seizoen van alle S.K.N.W.K.-teams weer een teamfoto. Inmiddels hebben we de eerste teamfoto’s al weer mogen ontvangen/maken (waarvoor onze hartelijke dank !!).

Onder het item Teams, elders op deze website, zijn deze foto’s geplaatst. Het is uiteraard de bedoeling dat er van alle teams een foto op deze prachtige site komt. Nu is het voor ons als redactie niet mogelijk om van alle teams een foto te komen maken. Dus bij deze een oproep aan iedereen die het maar wil lezen (leiders, trainers, ouders, supporters enz.): Willen jullie zorgen dat er van alle teams een digitale foto wordt gemaakt? Dit mag natuurlijk ook als er wisselingen zijn in het team of als de bestaande teamfoto nog niet compleet is. Dan kunnen we de huidige foto vervangen !!

Deze kan dan gemaild worden aan de redaktie: postmaster@sknwk.nl.

Alvast allemaal hartelijk dank voor de aanlevering !!

Teamfoto’s seizoen 2023-2024:

S.K.N.W.K. JO11-1JM

S.K.N.W.K. JO12-1JM

 

Pupil van de Week Dies v/d Velde heeft een topmiddag gehad

Gisteren, zaterdag 23 september 2023, speelde S.K.N.W.K. 1 op sportpark Het Springer de competitiewedstrijd tegen Bevelanders 1. Uiteraard was er ook bij dit thuisduel van S.K.N.W.K. 1 weer een Pupil van de Week. Deze keer was het Dies v/d Velde van S.K.N.W.K. JO10-1. Het werd een leuke wedstrijd waarbij de blauw/zwarten de punten deelden met de tegenstander. De eindstand werd uiteindelijk 1-1.

We ontvingen als redactie nog een berichtje dat zowel onze Pupil van de Week als ook zijn ouders en broertje een top middag hebben gehad en er echt van hebben genoten !! Altijd leuk om te horen.

 

Assistent-scheidsrechter S.K.N.W.K. 1 Marcel Kwaak wordt vandaag 50 jaar !!

Vandaag, dinsdag 26 september 2023, is een heuglijke dag voor één van onze assistent-scheidsrechters bij S.K.N.W.K. 1, Marcel Kwaak. Hij is namelijk jarig en wordt maar liefst 50 jaar en heeft dus Abraham gezien. We willen Marcel uiteraard van harte feliciteren en wensen hem en zijn familie en vrienden nog een hele fijne verjaardag toe !!

 

S.K.N.W.K. JO12-1JM en JO7-1 zijn gisteren langs de deur gegaan om loten Grote Clubactie 2023 te verkopen

Sinds afgelopen zaterdag is de Grote Clubactie 2023 van start gegaan. Gisterenavond (tijdens de training) zijn zowel S.K.N.W.K. JO7-1 als JO12-1JM met de spelertjes en trainers in Nieuwerkerk langs de deur gegaan om loten van de Grote Clubactie te verkopen.

Vanaf deze plaats uiteraard allemaal hartelijk dank voor jullie inzet !!

 

Martijn Neele na ruim 13 jaar weer terug in bestuur S.K.N.W.K.

Met ingang van dit nieuwe seizoen is Martijn Neele weer toegetreden tot het bestuur van onze club. Hij heeft zitting genomen in het bestuur als algemeen bestuurslid. In de periode 27 mei 1999 tot en met 26 februari 2010 had Martijn ook al eens bijna 11 jaar zitting in ons hoofdbestuur. Hij is dus geen onbekende op dit terrein.

We willen Martijn weer welkom heten in het bestuur en hem heel veel succes en plezier toewensen.

 

Eerste selectie gaat zaterdagochtend trainen om 11:00 uur

Nu de competitiewedstrijd van S.K.N.W.K. 1 uit tegen Herkingen ’55 1 wegens zeer droevige omstandigheden bij onze tegenstander voor morgen, zaterdag 30 september 2023, is afgelast, zal de eerste selectie gaan trainen. Aanvang van deze training is morgenochtend om 11:00 uur.

 

Zaterdag 7 oktober 2023, na afloop competitiewedstrijd S.K.N.W.K. 1 – Duiveland 1, worden er mossels gekookt

Volgende week zaterdag, 7 oktober 2023, na afloop van de competitiewedstrijd S.K.N.W.K. 1 – Duiveland 1 worden er mossels gekookt op sportpark ‘Het Springer’ voor alle aanwezigen.

 

S.K.N.W.K. JO11-1JM is gisteren in Nieuwerkerk langs de deur gegaan om loten Grote Clubactie 2023 te verkopen

Sinds afgelopen zaterdag is de Grote Clubactie 2023 van start gegaan. Gisteren is S.K.N.W.K. JO11-1JM met de spelertjes en begeleiding in Nieuwerkerk langs de deur gegaan om loten van de Grote Clubactie te verkopen.

Vanaf deze plaats uiteraard allemaal hartelijk dank voor jullie inzet !!

 

Scheidsrechters bij zowel uit- als thuiswedstrijden S.K.N.W.K. in het zonnetje gezet

Vandaag, zaterdag 30 september, is de Week van de Scheidsrechter gestart. In deze week worden de scheidsrechters tijdens de voetbalwedstrijden extra in het zonnetje gezet. Ook S.K.N.W.K. doet hier weer aan mee!! Alle scheidsrechters bij de thuis- en uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams ontvingen (als het goed is) allemaal een klein presentje namens onze club !!

En ook vanaf deze plaats nogmaals dank aan alle scheidsrechters (en assistent-scheidsrechters trouwens 🙂 ).

Hieronder een overzicht van de scheidsrechters die bedankt zijn (en waarvan er ook een foto is gemaakt) !!

Scheidsrechter Peter v/d Cingel met aanvoerder Robbert Uijl bij S.K.N.W.K. 2 – SC Welberg 2

Scheidsrechter bij S.K.N.W.K. 3 – Z.S.C. ’62 3 Bert van Tilburg met aanvoerder Jelle Verhoek

Aanvoerder van JO19-1 Jesse van Dijke geeft scheidsrechter Gerwi Temmink een presentje

Keeper en aanvoerder Owen Hart bedankt scheidsrechter Walter van Kan bij de thuiswedstrijd van ST S.K.N.W.K./D.Z.C. ’09 JO15-1JM

Aanvoerder Xavi de Bruine van ST S.K.N.W.K./D.Z.C. ’09 JO14-1 samen met scheidsrechter Bela de Bloeme

Enkele meiden van S.K.N.W.K. JO12-1JM geven de scheids bij de uitwedstrijd tegen Kapelle/Hansweertse Boys JO12-2

Trainer/coach Patrick Habets overhandigt scheidsrechter bij de wedstrijd van JO10-1, Jan-Kees Giljam, zijn verdiende presentje

Overigens kreeg onze scheidsrechter bij ST S.K.N.W.K./D.Z.C. ’09 JO151JM ook een presentje namens tegenstander B.D.C.