Trainerscarrousel volop in beweging, wat doen enkele Ex-S.K.N.W.K.-trainers (deel 3) ??

In deze periode is de trainerscarrousel weer volop in beweging. Zo werd vorige weej bekend dat S.K.N.W.K. het contract met onze huidige trainer/coach Johan Sulkers voor een jaar heeft verlengd. Hieronder een overzicht (deel 3) van wat inmiddels bekend is over trainers die ook ooit de scepter hebben gezwaaid bij S.K.N.W.K. 1.

Bron: www.pzc.nl

SPS handelt héél snel in trainersland, ambitieuze Bakx blijft bij Bevelanders

Voetbalclubs SPS en Bevelanders hebben in het kerstweekend hun slag geslagen op trainersvlak. Bij de zaterdag-vierdeklasser uit Poortvliet werd Johnny van Dijke vastgelegd als nieuwe trainer voor komend seizoen, terwijl bij de vierdeklasser uit Kamperland werd verlengd met huidig trainer Jeroen Bakx.

Daniel Vervelde 26-12-23, 13:35 Laatste update: 26-12-23, 13:51 Bron: PZC

SPS heeft snel gehandeld in december. Nog geen twee weken nadat duidelijk werd dat Marc de Weerd na het lopende seizoen zou vertrekken, heeft de ploeg uit Poortvliet al een opvolger binnen. Johnny van Dijke uit Dirksland staat na de zomer voor de groep. Hij is nu nog trainer van vierdeklasser Waarde, waar hij na één seizoen alweer vertrekt.

In Waarde was Van Dijke de opvolger van Jeroen Bakx, die afgelopen zomer naar Bevelanders vertrok. Dat is een goed huwelijk gebleken. De trainer uit Krabbendijke en de vierdeklasser uit Kamperland hebben hun verbintenis met een seizoen verlengd. ,,Er is een goede klik tussen spelers, bestuur en de ambitieuze trainer’’, laat voorzitter Robert Mast weten.