S.K.N.W.K. eindigt op 3e plaats tijdens zaalvoetbaltoernooitje

Onze eerste selectie naam gisteren, zaterdag 6 januari 2024, deel aan een zaalvoetbaltoernooi dat wordt georganiseerd door de Stichting ‘Vrienden van Siem’. Dit werd gespeeld in Sportcentrum De Wellevaete te Sint-Annaland. Dit is een toernooi dat in het teken staat van het Goede Doel, de Stichting ‘Vrienden van Siem’.

Ondanks dat meedoen belangrijker is dan winnen, ga je in zo’n toernooitje altijd voor de 1e plaats. De blauw/zwarten eindigden in de poule als 2e en speelden dus in de kruisfinale tegen de nummer 1 uit de andere poule. Helaas werd dit duel met 5-3 verloren (van de uiteindelijk winnaars van dit toernooi). In de strijd om de 3e plaats was S.K.N.W.K. overduidelijk met 5-0 te sterk en eindigden ‘we’ dus op een 3e plaats. Overigens was S.K.N.W.K. dit toernooitje versterkt met onze oud-trainer en spelers van S.K.N.W.K. 40+, Perry Snoep 🙂

Bekijk meer foto’s van dit zaalvoetbaltoernooi elders op onze site in Het Fotoboek.

Na afloop van het toernooi was er nog een overheerlijk buffet en een gezellige Nieuwjaarsparty in Café an de Sloove. Tijdens deze avond werd o.a. nog een coachspel gespeeld door de aanwezige coaches van de zaalvoetbalteams (S.K.N.W.K. 1 stond dit toernooi onder leiding van hoofdtrainer Johan Sulkers en leider bij het 1e Peter v/d Cingel. Dit spel werd uiteindelijk gewonnen door S.K.N.W.K. (Johan stuurde onderstaand filmpje nog van de prijsuitreiking van dit spel) !!