Trainerscarrousel volop in beweging, wat doen enkele Ex-S.K.N.W.K.-trainers (deel 4) ??

In deze periode is de trainerscarrousel weer volop in beweging. Zo tekende vorige week tijdens de nieuwjaarsreceptie onze huidige trainer/coach Johan Sulkers zijn nieuwe contract. Hieronder een overzicht (deel 4) van wat inmiddels bekend is over trainers die ook ooit de scepter hebben gezwaaid bij S.K.N.W.K. 1.

Bron: www.smerdiek.nl

PERRY SNOEP BLIJFT HOOFDTRAINER

9 JANUARI 2024

In tegenstelling tot wat eerder is gemeld, blijft Perry Snoep in het seizoen 2024/2025 als hoofdtrainer van de herenselectie aan SV Smerdiek verbonden.

Het bestuur en Perry hebben dit na een goed gesprek afgesproken. De spelersgroep is reeds geïnformeerd.

Het bestuur is ermee verguld dat we ook volgend jaar van de diensten van Perry gebruik kunnen maken.

 

Bron: www.pzc.nl

Danny Magito blijft toch trainer van ZSC’62, Perry Snoep verlengt alsnog bij Smerdiek

Danny Magito blijft na dit seizoen toch als trainer verbonden aan ZSC’62. De oefenmeester uit Zierikzee had in eerste instantie aangegeven te zullen vertrekken bij de vierdeklasser uit Scharendijke, maar beide partijen hebben elkaar desondanks opnieuw gevonden. Bij Smerdiek heeft Perry Snoep alsnog zijn contract verlengd.

Sportredactie 10-01-24, 20:04 Laatste update: 12:23

En dus komt Magito terug op zijn besluit, dat hij in november nog nam. ,,Mede door de resultaten in het begin van het seizoen, heb ik uit emotie te snel gehandeld’’, vertelt hij op de site van zijn club. De ervaren trainer tekent voor één seizoen bij, maar wel met de intentie om langer met elkaar door te gaan. ZSC’62 staat op dit moment achtste in de vierde klasse C op zaterdag.

Ook bij Smerdiek, dat op zaterdag uitkomt in de vierde klasse D, is de trainer teruggekomen op zijn besluit te vertrekken. Perry Snoep had in een eerder stadium aangegeven dat hij zijn contract bij de Thoolse club niet zou verlengen, maar dat heeft hij nu alsnog gedaan. Smerdiek is momenteel de nummer acht van de vierde klasse D en strijdt tegen degradatie.

 

Bron: www.pzc.nl

Thomas de Ridder kwam na ontslag dankzij Zeeuwse connectie in de vierde divisie terecht

In het Zeeuwse voetbal is Thomas de Ridder vooral bekend als hoofdtrainer, maar in Brabant is hij sinds kort de assistent van Gérard de Nooijer bij vierdedivisionist Kruisland. De oefenmeester heeft na zijn vertrek uit Zeeland – in 2020 – niet stilgezeten. Hij is kampioen geworden, ontslagen en nu dus actief in de top van het amateurvoetbal. ,,Zoals ze op de trainerscursus ooit zeiden: ‘elke toptrainer wordt een keer ontslagen’, dus misschien is er nog hoop voor mij.”