Pubquizavondje in S.K.N.W.K.-kantine smaakt absoluut naar meer !!

Gisteren, zaterdag 20 januari 2024, werd in onze kantine een heuse Pubquiz georganiseerd. We hadden tijdens onze vrijwilligersavonden van de laatste jaren al gemerkt dat dit een groot succes was. En dus trokken Dirk-Jan Hoek en Kevin Schiettekatte de stoute schoenen (en hun quizmasterspakken) aan en organiseerden een Pubquizavondje in onze kantine. Het werd echt een groot succes.

Onze Quizmasters

Dat er animo genoeg was voor dit ‘fenomeen’ bleek wel bij de inschrijving. Want binnen een mum van tijd was de inschrijving gesloten, omdat er maar liefst 12 teams waren aangemeld. Met teams van 6 was de kantine hiermee ook gewoon vol. De aangemelde teams waren als volgt:

  1. Kwistut (teamcaptain Martijn Neele)
  2. Wu doen mah un dodde (teamcaptain Cees Dalebout)
  3. Euh..ik weet het niet (teamcaptain Leon Quik)
  4. Kroegfiguren (teamcaptain Tim v/d Cingel)
  5. Drinkende Tijgers (teamcaptain Lars van Klinken)
  6. Drinkende Dino’s (team is ook aangemeld door Lars van Klinken)
  7. SKNWK Dames 1 (teamcaptain is Lisa de Valk)
  8. The Blueberries (teamcaptain is Ronald van Vossen)
  9. Dappere Dodo’s (teamcaptain is Christian van Vossen)
  10. Red Hot Chili Quizzers (teamcaptain Leon Pollemans)
  11. Mooi van ver, maar verre van mooi (teamcaptain Ralph Zegers)
  12. Voor de Fun (teamcaptain Martin Kiesenberg)

Dappere Dodo’s 

Vanaf 19:00 uur stroomde de kantine vol. En zo tegen 19:45 uur werd de quiz gestart. Er waren 12 rondes van 10 vragen. Deze werden onderverdeeld in 3 blokken van 4 categorieën. Tussendoor was er uiteraard voldoende tijd voor een versnapering. Overigens was er voor alle deelnemers ook voldoende te eten. Het was allemaal prima verzorgd.

Lekker hoor

Voor aanvang van elke nieuw blok werden de antwoorden van de vorige rondes nog eventjes doorgenomen en was er een tussenstand. Ook waren er prijzen per categorie. Zodoende was er eigenlijk voor iedereen wat wils. Uiteindelijk bleken de Red Hot Chili Quizzers de sterksten en gingen zij er met de beker vandoor. Inmiddels was het toen al tegen 23:30 uur.

De winnaars: Red Hot Chili Quizzers 

Stefan Vermeer bedankte namens alle deelnemers de organisatie voor deze super geslaagde avond en er volgende een groot applaus van een ieder vanuit de zaal. Na afloop van de quiz bleef het overigens ook nog best lang gezellig in onze kantine.

Stefan bedankt Kevin en Dirk-Jan

Ook vanaf deze plaats een woord van dank aan Dirk-Jan en Kevin voor de organisatie en uiteraard aan de overige mensen die zijn of haar steentje hier aan hebben bijgedragen. En uiteraard niet te vergeten aan Remon en Toon die de hele avond achter de bar hebben gestaan.

Hopelijk is hier een nieuwe traditie in de S.K.N.W.K.-historie ontstaan 🙂 Bekijk elders op de site nog meer foto’s van deze geweldige Pubquiz.

Laat dat vraagteken maar weg hoor……!!!