S.K.N.W.K. 1 wint inhaalduel bij S.N.S. 1 keurig met 1-3

Vanavond, donderdag 25 januari 2024, dan eindelijk de vaak afgelaste wedstrijd bij S.N.S. te Stad aan het Haringvliet. S.K.N.W.K. mistte vanavond David van de Broek en Bela de Bloeme, maar voor de rest was iedereen gelukkig aanwezig op deze doordeweekse avond. De fanatiek spelende thuisclub begon goed aan de wedstrijd, want na vijf minuten werd een hoekschop van dichtbij binnen geschoten, 1-0.

S.K.N.W.K. 1 moest echt mee in de strijd, want anders zou het zeker verkeerd af kunnen lopen. Maar ze kwamen op een lekker moment al snel op gelijke hoogte. Een prachtige pass van Dominique Prins werd schitterend meegenomen door Remco v/d Berge en die maakte het alleen voor de doelman goed af, 1-1.  Op het zware en slechte veld werd het meer en meer vechtvoetbal en S.K.N.W.K. heeft dit seizoen al vaker laten zien daar goed in mee te kunnen. Een kwartier voor rust bediende Remco v/d Berge met enig fortuin Tim de Looze en die maakte er netjes 1-2 van.

Nog voor rust ging een S.N.S.-aanvaller alleen op S.K.N.W.K. doelman Daan v/d Cingel af, maar die redde voortreffelijk en zo konden de blauw/zwarten met een 1-2 voorsprong de rust in.

In de tweede helft hetzelfde beeld. Over en weer veel balverlies vooral door het slechte veld, maar de strijd werd er niet minder om. Zo nu en dan zelfs wat onvriendelijk, maar gelukkig liep dat allemaal met een sisser af. Na een kwartier spelen in de 2e helft maakte Tim vd Cingel zich vrij en schoot via de keeper raak en was het verschil twee, 1-3.

De thuisploeg moest vaker in de aanval om nog resultaat te behalen, maar heel gevaarlijk werden ze eigenlijk niet. Alleen uit een vrije trap moest Daan v/d Cingel al z’n talenten aanspreken om de bal stijlvol van onder de lat te halen. S.K.N.W.K. kwam eigenlijk nooit meer in de problemen en kon zodoende weer een driepunter bijschrijven. Geen beste wedstrijd, maar met inzet kun je ook veel punten binnen halen en dat was weer voor 100% aanwezig.

A.s. dinsdag nog een oefenwedstrijd tegen Steenbergen 1 en dan wacht volgende week zaterdag, 3 februari 2024, de kraker bij nummer twee Bevelanders.