Uitslagen amateurvoetbal donderdag 25 januari

Bron: www.omroepzeeland.nl

Een paar inhaalduels op de donderdagavond in het amateurvoetbal, waarin best veel gescoord werd. Arnemuiden bereikte de achtste finales van het toernooi om de districtsbeker, SKNWK blijft koploper in de 4e klasse C en Bevelanders scoorde vijf keer in de Noord-Bevelandse derby tegen Colijnsplaatse Boys.

uitslagen voetbal

Uitslagen amateurvoetbal donderdag 25 januari© Omroep Zeeland

Derde Divisie B

Meerssen was donderdag duidelijk te sterk in het Limburgs onderonsje met Groene Ster: 5-1. De uitslag heeft geen gevolgen voor de posities van Hoek en Kloetinge op de ranglijst.

 

4e klasse C zaterdag

SKNWK uit Nieuwerkerk blijft koploper in de 4e klasse C door een 1-3 zege bij SNS in Stad aan ’t Haringvliet. Voor SKNWK scoorden Remco van den Berge, Tim de Looze en Tim van de Cingel.
Bevelanders uit Kamperland won met 1-5 van Colijnsplaatse Boys en neemt de tweede plaats van Duiveland over op de ranglijst. Voor Bevelanders scoorden Stefano Dijkstra, Bart de Bruine, Jim Strating, Sam de Bruine en Rick van de Maas. Halverwege was het al 1-4 voor Bevelanders.

© Omroep Zeeland

Districtsbeker, 4e ronde

Tweedeklasser Arnemuiden is na SVOD’22 en GOES de derde Zeeuwse ploeg die zich geplaatst heeft bij de laatste zestien teams in het toernooi om de districtsbeker. De ploeg van trainer Alexander van Keulen won met 1-5 in Halsteren van VVC’68.
voetbal districtsbeker

Uitslag districtsbeker 4e ronde© Omroep Zeeland

Districtsbeker vrouwen, kwartfinales

Donderdag stond de laatste kwartfinale op het programma waarin de combinatie Unitas/GJS/Heukelum met 2-1 van Beerse Boys won.
Bekerhouder Kloetinge plaatste zich al eerder voor de halve finale, waarin OJC Rosmalen op zaterdag 30 maart de tegenstander is.
voetbal districtsbeker

Uitslag districtsbeker vrouwen, kwartfinale© Omroep Zeeland