Strijd in 4e klas C K.N.V.B. Zuid 1 is spannender dan ooit

Morgen, zaterdag 11 mei 2024, wordt in de vierde klas C, de klasse van S.K.N.W.K. 1, de 21e speelronde afgewerkt. Wie wint de titelstrijd !!?? Wordt het S.K.N.W.K. of toch Duiveland. Of is het Bevelanders dat ook nog steeds een kleine kans heeft. Echter heeft de Nieuwerkerkse ploeg alles in eigen hand. Zij zijn met nog twee speelrondes te gaan de trotse koploper met een minimale voorsprong van één punt op naaste concurrent Duiveland 1. Twee overwinningen en de champagne kan worden ontkurkt !!

Echter spelende de blauw/zwarten morgen thuis tegen Z.S.C. ’62. Deze derby werd in de heenronde verloren door S.K.N.W.K. (2-0). Dat betekende toen de eerste nederlaag voor de mannen van trainer/coach Johan Sulkers. Tijd voor revanche dus !! Echter zal Z.S.C. ’62 ook zeker gebrand zijn op een goed resultaat. Immers dan zijn ze zeker van nog een jaar 4e klas. En dan kunnen ze het toetje van de 2e periode zelfs nog omzetten naar winst in de nacompetitie en zelfs promotie naar de 3e klas. Dus één ding is zeker, we krijgen het niet kado morgen.

Duiveland speelt net zo’n beladen duel als S.K.N.W.K. Zij spelen namelijk de uitwedstrijd bij FC De Westhoek ’20. Voor die ploeg telt maar één ding: WINST !! Alleen dan lijken ze nog kans te blijven houden op prolongatie van het 4e klasserschap.

Na 20 gespeelde wedstrijden is dit nu de stand:

Met de versterkte promotie/degradatie regeling spelen de nummers 7 t/m 12 volgend seizoen in de nieuw te vormen 5e klasse. De nummers 8 t/m 12 zijn inmiddels al zeker van degradatie, maar de strijd om plaats 6 is niet gestreden.

En dan is er naast de titelstrijd en het strijden tegen degradatie nog iets te winnen. Want S.K.N.W.K. en Z.S.C. ’62 wonnen respectievelijk de 1e en 2e periode. Wie gaat er aan de haal met de 3e periode.

De stand in de 3e periode is als volgt:

De nog te spelen wedstrijden in de vierde klas C zijn als volgt:

Al met al een prachtig affiche voor een geweldig slot van de competitie. Morgen om 16:15 uur weten we (iets) meer……

Geef als eerste een reactie op "Strijd in 4e klas C K.N.V.B. Zuid 1 is spannender dan ooit"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.