Bevelanders op pole position! (wedstrijdverslag website v.v. Bevelanders)

Zaterdag 3 febr. 2024.De mannen van Jeroen en Dijkie staan te trappelen van ongeduld om hun missie vandaag uit te voeren- –Poleposition ! Scheidsrechter A.J. Schot laat eerst de pupil van de week Logan Verburg – de dag van z’n leven beleven, door te scoren bij de bezoekers. Fotograaf Frans van Pagee heeft zich al geïnstalleerd om de meest interessante momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. 1 doelpunt meer scoren dan de tegenpartij. Hoe gaan we dat oplossen ? Waar liggen de mogelijkheden voor Bevelanders ? Lianne had de spelers in optima forma gebracht, Leen had alle seinen rondom het 1e elftal op groen gezet een Jan was er 100% zeker van dat hij als ass. scheidsrechter vanmiddag zou bijdragen aan een goed resultaat ! Met een (bijna) compleet 1e elftal beginnen we aan de klus. Voor de vele plaatselijke en meegereisde supporters was het echt billenknijpen of “hosanna”zingen. Door wat getreuzel in de achterhoede van Bevelanders werd het in de 5e minuut al 0 -1, S.K.N.W.K. rook zijn kans en drukte door. Bal op de lat, bijna 0-2, Gelukkig, bijna telt niet. Bevelanders rechtte de rug en in de 14e minuut scoorde Sam 1-1, Bevelanders had de smaak te pakken en enkele minuten later scoorde Jenno uit een voorzet van Bart de 2-1. Bevelanders bleef de bovenliggende partij, maar tot 3 keer toe stonden paal en lat een grotere voorsprong in de weg. Zo begon de ruststand met een 2 – 1 voorsprong voor Bevelanders. Supporters hielden zich in de rust bezig met allerlei bespiegelingen over hun favorieten. Na de thee kwam S.K.N.W.K. heel sterk uit de startblokken, Maar dankzij “good old Denni Oosse “( 40 jr. jong !!) bleef het Bevelandersdoel voor doorboring gespaard ! Toen in de 83e minuut Jim 3-1 scoorde, was de wedstrijd gespeeld. Leuk voor Joost dat hij in de blessuretijd nog de 4-1 scoorde. Vriend en vijand vonden de overwinning van Bevelanders echt verdiend ! Bevelanders, onthoudt : “Eén zwaluw maakt nog geen zomer”, maar voorlopig staan we op plaats 1.