Blessureboeg stroomt (te) vol bij seniorenteams S.K.N.W.K.

Gisteren, zaterdag 3 februari 2024, speelden alle drie onze seniorenteams een competitiewedstrijd. Met wat schuiven van spelers lukte het gelukkig om genoeg manschappen op de been te krijgen. We moeten namelijk helaas concluderen dat de blessureboeg bij onze seniorenteams erg vol stroomt.

Bij de eerste selectie is Max Jongebreur voor een lange tijd uit de running met een knieblessure. Inmiddels is ook 2e doelman Ryan Boogerd daarbij aangesloten met een blessure aan de pink. Afgelopen dinsdag tijdens het oefenduel met Steenbergen vielen Bela de Bloeme (hamstringblessure), overigens al tijdens de warming-up, en Thomas Folmer (knie) beiden uit. Ook Ruben van Dijke kampt met een knieblessure en zit al langdurig aan de zijlijn.

Bij het 2e en 3e zit keeper Jasper van Tilburg in de lappenmand met zijn schouder waaraan hij inmiddels is geopereerd. Remon de Jonge (knie), Jelle Verhoek (enkel) en Ike Steijger zijn op dit moment ook niet in staat te voetballen wegens blessures. Niels van Klinken kon gisteren niet meespelen bij ‘drie’, omdat zijn vestandskies(zen) zijn getrokken. Ries van Klinken (blijkbaar ook nog steeds spelend lid 🙂 ) topt met een blessure aan zijn knie. En gisteren zijn er bij de wedstrijden nog wat spelers (licht) geblesseerd geraakt. Hopelijk valt het allemaal mee.

En dan vergeten we nog een klusje ‘mannen’ die last hebben van jankpap 😉 en misschien nog wel spelers van wie we niet weten dat ze geblesseerd zijn (geraakt) gisteren(avond)……

Dus wat S.K.N.W.K. betreft komt het allemaal wel goed uit dat er de komende weken niet veel wedstrijden gepland staan voor S.K.N.W.K. 1, 2 en 3. Dan krijgen de geblesseerden wat langer de tijd om te herstellen. Hopelijk stroomt de blessureboeg de komende weken weer wat leger.

En voor de langdurig geblesseerden uiteraard beterschap en sterkte gewenst !!