Stefan Vermeer (S.K.N.W.K. 3) gedeeld topscorer, Jesse van Dijke (JO19-1) scoort 1e officiële doelpunt bij senioren

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 9 maart 2024, kwamen alle drie onze seniorenteams weer eens in actie voor een competitiewedstrijd. Net als vorig weekend wist alleen S.K.N.W.K. 3 een positief resultaat te boeken. Ze wonnen de uitwedstrijd bij Tholense Boys met 1-4. Het 1e wist deze keer wel een doelpunt te maken, maar omdat W.I.K. ’57 1 er twee scoorde was de nederlaag een feit. Voor het 3e werd het een troosteloze middag getuige de 5-0 nederlaag uit bij M.O.C. ’17 5.

Voor S.K.N.W.K. 1 werd het dus dus opnieuw een middag om snel te vergeten. Werd vorige week nog met 2-0 verloren in de derby bij Duiveland 1. Nu was W.I.K. ’57 1 met 1-2 te sterk op Het Springer. De blauw/zwarten kwamen via Remco v/d Berge nog wel op 1-0. Voor Remco zijn 7e competitiedoelpunt dit seizoen.

Het doelpunt van Remco v/d Berge in beeld…..

S.K.N.W.K. 2 kende voor het 2e weekend op een rij een (doel)puntloze zaterdag. Ze kregen met maar liefst 5-0 klop in Bergen op Zoom.

En dan S.K.N.W.K. 3. Zij moesten in Tholen aantreden tegen het 3e van de Tholense Boys. Hier was al snel duidelijk dat ‘we’ de sterkste waren. Stefan Vermeer was ‘de grote man’ met 3 doelpunten. Inmiddels heeft hij 12x gescoord voor het 3e en is zodoende op gelijke hoogte gekomen met de clubtopscorer tot nu toe, Tim de Looze (S.K.N.W.K. 1).

Een van de drie treffers van Stefan ‘Spitsie’ Vermeer namens het 3e gisteren in beeld …..

S.K.N.W.K. JO19-1 speler Jesse van Dijke (hij speelde net als ploeggenoten Wesley van Dijke en Danny Verhoek gisteren mee bij het 3e) scoorde ook een doelpunt. Voor Jesse is dit zijn allereerste competitiedoelpunt bij een seniorenteam.

Het 1e officiële competitiedoelpunt van Jesse van Dijke voor een seniorenteam in beeld…..

Met deze doelpunten van dit weekend blijft Tim de Looze nog steeds de clubtopscorer. Alleen deelt hij de koppossitie nu dus met ‘Spitsie’. Beiden hebben tot nu toe 12 treffers gemaakt. René Verschoor blijft de naaste achtervolger op de ranglijst met 9 doelpunten. Nick Bouwman (S.K.N.W.K. 3) maakte er tot nu toe 7. Hij heeft na gisteren dus Remco v/d Berge naast zich op de topscorerslijst.

A.s. zaterdag, 16 maart 2024, komen opnieuw alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan weer nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De topscorerlijst ziet er na dit weekend als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/