Penaltybokaal jeugd op 8 mei bij WIK’57

Bron: www.regiovoetbalschouwenduiveland.nl

Wij organiseren in samenwerking met s.v WIK’57 in Kerkwerve de jaarlijkse penaltybokaal voor de jeugd. Op woensdagavond 8 mei, vanaf 18:30 uur, op de Vospit nemen de beste penaltynemers van de clubs het tegen elkaar op, onder toeziend oog van vele voetballiefhebbers.

Er wordt gestreden in de leeftijdscategorieën: JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, JO13/14 en JO15/16. Clubs dienen zelf hun voorrondes te houden voorafgaand aan de 8 mei. De beste penaltynemers worden dan afgevaardigd naar de finaleronde bij WIK’57.

Om alles in goede banen te leiden is het noodzaak om uiterlijk voor 1 mei de namen van de winnende penaltynemers zijn aangedragen via de mail: edkies@kpnmail.nl

De finalisten nemen een serie van vijf strafschoppen. Bij een gelijke stand volgt een shoot-out waarin om en om een penalty wordt genomen. Finalisten komen in clubtenue, zodat duidelijk is welke eilandelijke club hij of zij vertegenwoordigt.

Hopelijk komen er veel ploeggenoten, vrienden, kennissen en familie kijken, zodat De Vospit bruist en overkookt van eilandelijk voetbalenthousiasme.