Regenbuien kunnen plezier tijdens Koningspelen 2024 niet verpesten

Vanmorgen, vrijdag 19 april 2024, werden op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ Koningsspelen georganiseerd. In principe staan de Koningsspelen in Nederland op het programma voor de week erop, dus vrijdag 26 april 2024, maar omdat het hier dan Meivakantie is, werden ze een week vervroegd en dus vandaag al gehouden.

De twijfel was uiteindelijk of het wel of niet door moest gaan vanmorgen. Immers waren de weersgoden ons vanmorgen niet zo heel goed gezind. Om 08:00 uur werd er na het raadplegen van diverse weersites, buienradar en overleg met de scholen besloten om het toch maar te laten doorgaan. En de regenbuien hebben het plezier absoluut niet kunnen bederven.

De organisatie was in handen van S.M.W.O. Schouwen-Duiveland. Zij hadden met diverse verenigingen een leuk programma samengesteld.

De volgende onderdelen waren vanmorgen aanwezig: Zelfverdediging SV Duiveland, Gymnastiekvereniging Duiveland, Slagbal (jongerenwerk SMWO), S.K.N.W.K., Zeskamp, Stormbaan, Volleybalvereniging Forza SD, Bootcamp en Tennisvereniging Duiveland.

Deze Koningspelen bij S.K.N.W.K. waren voor de groepen 5, 6, 7 en 8 van OBS Duiveland uit Nieuwerkerk, O.B.S. De Oosterburcht uit Oosterland en C.B.S. Op Dreef uit Bruinisse. Vanmorgen van 09:00 uur tot 11:45 uur werden er in 10 verschillende groepjes 5 rondes van een half uur afgewerkt door de kinderen met diverse sporten en activiteiten.

Tussendoor was er voor iedereen nog een flesje water en een mandarijntje.

Uiteindelijk was het om 11:45 uur afgelopen en kijken we ondanks de behoorlijke regenbuien toch terug op een leuke en geslaagde ochtend. Dank aan de organisatie, alle vrijwilligers en uiteraard aan alle stoere deelnemers die zich niet uit het veld lieten slaan.

Elders op deze website staan nog meer foto’s van deze Koningsspelen 2024.

Geef als eerste een reactie op "Regenbuien kunnen plezier tijdens Koningspelen 2024 niet verpesten"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.