S.K.N.W.K. 1 pakt opnieuw volle buit en houdt inmiddels voor 5e duel op een rij ‘de nul’

Nog drie hordes moet S.K.N.W.K. 1 nemen in deze knotsgekke competitie. Om te beginnen moest vandaag S.N.S. 1 uit Stad aan ’t Haringvliet worden verslagen. Daar moet zeker niet te makkelijk over gedacht worden tegen deze fysiek sterke ploeg.

Op ons eigen sportpark Het Springer begonnen de blauw/zwarten zonder de nog licht geblesseerde Bas van Dijke wat rommelig aan de wedstrijd, maar gaandeweg de eerste helft werd er bij vlagen prima spel op de mat gelegd. Zodoende liepen de gasten eigenlijk constant achter de bal aan.

Rond de vijfentwintigste minuut vuurde Jari Goudswaard vanaf rechts ineens op doel waarbij de lange doelman van de gasten de bal niet goed verwerkte. Onze aanvoerder Tim v/d Cingel was de ‘attentste’ van allemaal en prikte de bal langs de keeper in het doel, 1-0.

S.K.N.W.K. bleef het spelletje daarna domineren en rond  het half uur was het weer raak. Een prachtig balletje van Remco v/d Berge op de goed vrij gelopen Tim de Looze die de bal uitstekend in de verre hoek kopte, 2-0.

Vlak erna ook nog bijna de 3-0 toen Tim v/d Cingel een prima vrije trap van Remco v/d Berge op zijn kop kreeg. Helaas kwam de bal via de onderkant van de lat het veld weer in. Zodoende bleef de ruststand 2-0.

De tweede helft was eigenlijk een kopie van de vorige thuiswedstrijd vorige week tegen W.F.B. Het niveau zakte behoorlijk ver weg, omdat de passing minder werd en voorin te gehaast of de verkeerde keuzes werden gemaakt. Omdat achterin weer vrijwel niks werd weggegeven, kwam de voorsprong eigenlijk nimmer in gevaar. S.N.S. probeerde het wel, maar verder dan een schotje vanaf de linkerkant kwam de ploeg niet.

Halverwege de tweede helft nog wel een zeer vervelend moment toen Stijn Dooge in een luchtduel lelijk in botsing kwam met een S.N.S.- speler. Beide spelers moesten geblesseerd van het veld waarbij Stijn  waarschijnlijk een gebroken neus opliep (sterkte vanaf deze kant).

In de slotfase ging Tim vd Cingel langs de zijlijn ineens naar de grond en was het voor iedereen flink schrikken. Gelukkig viel het allemaal mee en kon Tim op eigen kracht de kleedkamer opzoeken.

De jonge scheidsrechter Strik floot ook gelijk voor het einde en zo kon S.K.N.W.K. weer 3 punten bijschrijven. En voor de vijfde wedstrijd op een rij werd achterin ook weer de nul gehouden !!

Nu nog 2 hordes dus voor de blauw/zwarten. De komende twee weekenden vrij van competitievoetbal en dan volgt op zaterdag 11 mei a.s. de thuiswedstrijd op ons eigen sportpark Het Springer tegen Z.S.C. ’62. Een teaam waar nog wat tegen goed te maken is (de uitwedstrijd werd terecht, maar onnodig met 2-0 verloren). En S.K.N.W.K. kan zich geen puntverlies veroorloven, want onze buren van Duiveland wonnen vandaag, zij het nipt, met 1-2 bij W.F.B. 1 en blijven de koploper in de nek hijgen met slechts één punt minder.

Laten we hopen dat het publiek zich opnieuw massaal achter de ploeg schaart over drie weken om deze lastige klus te klaren. Vanaf deze plaats veel sterkte voor Stijn en Tim en hopelijk kunnen ze weer snel aansluiten bij de ploeg.

Toon v/d Berge

Geef als eerste een reactie op "S.K.N.W.K. 1 pakt opnieuw volle buit en houdt inmiddels voor 5e duel op een rij ‘de nul’"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.