Weer poule van derde klasse A

Net als vorig jaar heeft organisator Cees Dalebout besloten om weer een poule te maken als afgelopen seizoen. In deze poule moet men de eindstand voorspellen in de derde klasse A (de klasse waar S.K.N.W.K. 1 in speelt). De deelnemende ploegen zijn: Dauwendaele, Duiveland, G.P.C., ‘s Heer Arendskerke, M.Z.V.C., Serooskerke, S.K.N.W.K., Spui, Veere, W.H.S., Yerseke, Z.S.C. ’62.

Spelregels:
– Iedereen kan meedoen (maximaal 4 inschrijvingen per persoon) met het voorspellen van de eindstand in de derde klasse A Zuid 1.
– Inschrijvingen zijn mogelijk tot donderdagavond 2 september 2004.
– Inschrijfgeld is € 5,- per inschrijfformulier (gelijk voldoen bij inlevering formulier). Inschrijfformulier te verkrijgen aan de bar in de kantine of op te vragen bij Cees Dalebout.
– Prijzengeld wordt uitgekeer nadat de gehele competitie is afgelopen en eventuel beslissingen (wedstrijden) zijn gespeeld die voor een reguliere stand van belang zijn.
– De verdeling van het prijzengeld (na kosten van de organisatie) wordt bekend gemaakt nadat de inschrijvingsdatum is afgelopen.
– Er wordt gewerkt met tussenklassementen. Hierbij geldt dat er minimaal een wedstrijd gespeeld moet zijn in een weekend om het tussenklassement te kunnen toepassen, waarna er punten worden toegekend.
– Indien er bij een eind- en/of tussenklassement ploegen gelijk staan (eerst aantal gespeelde wedstrijden, dan puntentotaal, dan doelgemiddelde, dan aantal gescoorde doelpunten) gledt de plaats die men dan inneemt. Indien dan nog ploegen exact hetzelfde staan geldt de alfabetische volgorde waarbij de namen worden aangehouden zoals ze hierboven staan vermeld.
– Indien blijkt dat er door de K.N.V.B. straffen worden opgelegd met puntenvermindering, gaan deze in zodar dit bekend is geworden als het officiële mededelingenblad is verschenen.
– Zodoende wordt er niet teruggerekend naar eerdere weken voor het tussenklassement.
– Indien er voldoende deelname is (minimaal 20 lijten) zal dit klassement ingaan.
– Indien er een gelijkspel is op de eerste competitiedag dan is het zo dat de uitspelende ploeg het beste resultaat heeft behaald. Bijv. 1-1 voor de uitspelende ploeg is beter dan 2-2 voor de thuisspelende ploeg.

Namens de organisatie
Cees Dalebout