SKNWK 1 wint eerste Amstel-cup duel van Klundert 1

Vanmiddag moest de 1e selectie van S.K.N.W.K. aantreden voor het Amstel-Cup duel tegen Klundert 1. Op een zeer goed bespeeldbaar veld in Nieuwerkerk stond S.K.N.W.K. 1 al snel op achterstand. Een voorzet die veel te makkelijk kon worden gegeven en slecht verdedigen zorgde ervoor dat de tegenstander makkelijk en mooi de 0-1 achter doelman Koen de Jonge kon koppen. Via een prima aanval via spits Richard Bevelander, die de bal prima kaatste op Emiel Kuijten kwam S.K.N.W.K. op gelijke hoogte. Het laatste kwartier van de 1e helft was overigens goed van S.K.N.W.K. Echter dit leverde geen doelpunten op.
Het eerste kwartier na de rust was ook goed van de blauw/zwarten uit Nieuwerkerk. Echter er werd niet gescoord. Met name spits Jan-Jaap Padmos liet vele kansen onbenut. Gelukkig kon de tegenstander hier weinig tegenover stellen en bleef het 1-1. Via uiteindelijk dan toch Jan-Jaap Padmos kwamen we dan eindelijk terecht op voorsprong. “In de 16” draaide hij goed weg en schoot met een “puntertje” de 2-1 op het scorebord. Het slotakkoord was ook voor S.K.N.W.K. Vlak voor tijd was een lange bal van Johan Padmos de inleiding tot de 3-1. Zijn bal kwam bij invaller Christian van Vossen. Hij scoorde beheerst de 3-1.

S.K.N.W.K.: Koen de Jonge, Sytze Stins, Johan Padmos, Martijn Neele, Martin Huisman, Léon de Bruine, Maarten Padmos (Johnny Roks), Jan-Jaap Padmos, Emiel Kuijten, Gert-Jan Tierie, Richard Bevelander (Christian van Vossen).