Jeugdspelertjes S.K.N.W.K. genieten van J.V.O.Z.

J.V.O.Z.: Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland. Trainen zoals bij een professionele voetbalclub. Dat kan vanaf deze zomer ook in Zeeland. Onder leiding van Dennis en Gérard de Nooijer en Dolf Roks krijgen talentvolle jeugdvoetballers uit de gehele provincie de kans om zich in eigen omgeving te ontwikkelen.

Van spits tot keeper, van linksback tot rechtsbuiten, het Zeeuwse voetbaltalent krijgt een unieke kans op deze opleiding.

Ook namens S.K.N.W.K. zijn er een aantal jeugdleden die tot deze opleiding zijn toegelaten. Van één van deze spelertjes ontvingen wij als redactie van deze website foto’s. Het gaat om Thijs Rentier. Een aantal weken geleden werden er tijdens een van de trainingen in Kortgene foto’s genomen voor het voetbaltijdschrift Elf. Niet alle foto’s kunnen natuurlijk geplaatst worden. Omdat de moeder van Thijs aanwezig was tijdens deze training kwam ze in contact met de fotograaf. Deze beloofde enkele foto’s van Thijs naar hen toe te sturen. Zodoende ontvingen wij ook een aantal foto’s. Hieronder staat een prachtige actie foto van Thijs die volledig geconcentreerd zijn oefening uitvoert.


Thijs Rentier in training bij J.V.O.Z.