Voorwoord programmaboekje SKNWK 1 – ZSC 62 1

Beste sportvrienden,

Welkom op “Het Springer” in Nieuwerkerk, waar vanmiddag om 14:30u S.K.N.W.K. 1 – Z.S.C. ’62 1 gespeeld zal worden.

Het is te hopen dat er vandaag minder neerslag uit de lucht komt dan afgelopen weken, wat er ook voor gezorgd heeft dat er vorige week bijvoorbeeld niet gespeeld is. Om toch ‘sportief verantwoord’ bezig te zijn hebben we 2 uur in de zaal in sportcentrum “Westerschouwen” in Burgh-Haamstede gespeeld. Dit zelfde geldt overigens voor Z.S.C., zij speelden de uren voor ons in de zaal.

Vorig treffen was in voetballend opzicht namens S.K.N.W.K.-zijde onder de maat, wat resulteerde in een (terechte?) achterstand die uiteindelijk nog naar een gelijkspel gebracht kon worden. In de 6e minuut kwam Z.S.C. toen op voorsprong. Dit werd pas in de 76e minuut door S.K.N.W.K. gelijk getrokken (doelpunt Maarten Padmos). Echter drie minuten later stond het al weer 2-1 voor Z.S.C. ’62. Gelukkig maakte Leon de Bruine er vier minuten voor het verstrijken van de wedstrijd nog 2-2 van.
E is onderhand veel veranderd en de wedstrijd van vanmiddag zal in geen enkel opzicht op de vorige lijken.

Voor nu wens ik iedereen een sportieve middag, met uiteindelijk 3 punten voor S.K.N.W.K.