S.K.N.W.K. 1 oefent zaterdag tegen Arnemuiden 1

Nadat de oefenwedstrijd van S.K.N.W.K. tegen Arnemuiden 1 al twee keer is afgelast dit jaar, lijkt het erop dat we nu a.s. zaterdag, 26 maart 2005, eindelijk wel eens kunnen oefenen tegen Arnemuiden 1. De wedstrijd wordt gespeeld in Arnemuiden en de aanvang is 14.30 uur. Arnemuiden staat op dit moment aan kop in de tweede klasse E. Ze hebben na 19 wedstrijden 45 punten. Tweede is Dinteloord (19 wedstrijden en 34 punten). Op de derde plaats staat De Zwerver. Zij hebben nog maar 17 wedstrijden gespeeld en hebben 33 punten. Dit weekend speelt De Zwerver twee inhaalduels. Deze wedstrijden zijn voor Arnemuiden van belang voor de laatste drie competitiewedstrijden.

De laatste keer dat beide ploegen, S.K.N.W.K. en Arnemuiden, elkaar troffen is al weer ruim 9 jaar geleden (24 februari 1996). Het was toen ook een vriendschappelijk duel dat gespeeld werd in Arnemuiden. De oefenwedstrijd eindigde toen in een 4-1 overwinning voor Arnemuiden. Namens S.K.N.W.K. scoorde Mark den Haan de ere treffer. Arnemuiden speelde dat seizoen overigens een klasse hoger dan S.K.N.W.K., namelijk de derde klasse K.N.V.B. Pas in het laatste kwartier werd het van 1-1 toch nog 4-1 voor de geel/rode. Namens Arnemuiden werden de doelpunten gescoord door Jacky de Smit 3x en Dies van de Ketterij 1x. Arnemuiden stond dat seizoen onder leiding van Cees Houtepen en bij S.K.N.W.K. was de verantwoordelijke man Cees Willemse.

Op dit moment is Adriaan Nieuwenhuijse de trainer/coach van S.K.N.W.K. Voor hem is dit een bijzondere wedstrijd, want hij stond drie seizoenen (van seizoen 1999-2000 t/m seizoen 2001-2002) aan het roer bij Arnemuiden. Hij komt dus a.s. zaterdag veel bekende tegen.