Zeer geslaagde 1 april grap www.sknwk.nl

Het bericht over trainer Adriaan Nieuwenhuijse, dat hij aan het eind van dit seizoen zou vertrekken bij S.K.N.W.K., is natuurlijk een 1 april grap!! Gisterenavond voor de training van de selectie heeft Martijn Neele dit in samenwerking met Adriaan en met goedkeuring van een aantal bestuursleden afgesproken. Adriaan vond het een schitterend idee en was zeker bereid hier aan mee te werken. Bij thuiskomst vannacht uit de kantine heeft Martijn dit bericht snel op de site geplaatst.
Het was een zeer ludieke grap. Door het aantal, sommige verontrustende, telefoontjes dat Martijn vandaag kreeg, kunnen we zeker zeggen dat deze 1 april grap erg geslaagd is. Veel mensen geloofden het echt. Zeker ook door het aantal “hits” vandaag op de site (tot nu toe al 250) blijkt dat zoiets snel rond gaat in voetballend Zeeland. Echt een hele goede grap (al zeg ik het zelf).

Voorzitter Wim v/d Zande werd vanmorgen ook nog eventjes het bos ingestuurd. Hij werd gebeld met de mededeling dat het reclamebord langs het hoofdveld van WEA erg smerig was. Dit had medewerker van WEA en o.a. jeugdtrainer bij S.K.N.W.K., Dirk van der Sleen, allemaal geregeld. Bij komst op het sportpark en goed speurwerk van Wim, bleek dat we helemaal geen reclamebord hebben van WEA. Ook een erg originele grap.