Schouwen-Duiveland selectie “onder 23” verliest

De wedstrijd van vanavond tussen de Schouwen-Duiveland selectie “onder 23” en het Borssels elftal “onder 23”, die gespeeld werd in Brouwershaven, is geeindigd in 1-2 voor het Borssels elftal. Na 7 min. kwam “Schouwen” al op voorsprong na een prachtig doelpunt van Rutger Kooman (Zierikzee). In de 31e minuut werd de 1-1 achter doelman Leander Rouw (nu nog N.O.A.D. ’67, maar volgend jaar S.K.N.W.K.) geschoten. Hiermee gingen beide ploegen rusten. In de tweede helft nog één doelpunt. In de 80e minuut scoorde “Borssele” uit een counter, 1-2. Hierbij bleef het.
Namens S.K.N.W.K. speelde Gert-Jan Tierie de gehele wedstrijd op het middenveld. Hij was tevens aanvoerder van Schouwen-Duiveland “onder 23”. Christian van Vossen, eveneens van S.K.N.W.K., speelde alleen de eerste helft mee.