Doelman Leander Rouw nog steeds spoorloos

De nieuwe doelman van S.K.N.W.K., Leander Rouw, heeft zich nog steeds niet laten zien bij zijn nieuwe club. Op de dag van de eerste training (donderdag 28 juli) heeft hij netjes gebeld met trainer Adriaan Nieuwenhuijse dat hij niet kon trainen, maar dat hij er ’s zaterdags (30 juli) wel zou zijn. Helaas kwam hij toen ook niet opdagen.

Hierna is er behalve een “half” SMS-je naar de trainer geen contact meer geweest. Vele mensen hebben Leander proberen te bereiken (bellen, voicemail ingesproken, SMS-en), maar geen succes.
Het is zelfs zo dat keeperstrainer Jacco de Jonge een aantal keren voor niks naar Nieuwerkerk is geweest, om een keeperstraining te verzorgen. Er is in ieder geval bekend dat Leander al een keer heeft meegetraind bij D.F.S. Verder weet niemand iets van hem.

In de wandelgangen worden allerlei wilde verhalen verteld. Vandaar dat we middels dit verhaal op onze eigen website duidelijkheid willen verschaffen in deze. Het lijkt inmiddels een “soap” te worden, maar we wachten rustig af. We hopen dat Leander zich zo spoedig mogelijk meldt bij S.K.N.W.K., zodat iedereen weet waar hij aan toe is.