S.K.N.W.K. tegen Bruse Boys tijdens Indoorsoccer

As. zaterdag, 24 december 2005, speelt S.K.N.W.K. in de kwartfinale van het Pepsi Indoorsoccer Event tegen Bruse Boys. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur. De winnaar plaatst zich voor de halve finale, de verliezer kan weer huiswaarts keren.

S.K.N.W.K. werd afgelopen maandagavond 1e in de poule met Z.S.C. ’62 en Ouwerkerk. Hierdoor ontmoeten ze de nummer 2 uit poule B. Dit is Bruse Boys geworden.

Bruse Boys zat oorspronkelijk in poule B met s.v. W.I.K. ’57 en Dreischor. Omdat D.F.S. as. donderdag niet kan spelen, hebben zij, na overleg, geruild met s.v. W.I.K. ’57. Naast deze wisseling werd de organisatie ook nog opgescheept met het afzeggen van Dreischor. Hierdoor moesten Bruse Boys en D.F.S. uitmaken wie winnaar werd. D.F.S. trok aan het langste eind en won de wedstrijd met 5-4.

Zodoende S.K.N.W.K. – Bruse Boys. Geen onbekende van elkaar. Samen delen ze op dit moment de koppositie in de 3e klas A Zuid 1. De onderlinge wedstrijden dit seizoen eindigde in 0-0 en een 0-2 overwinning voor Bru. Kijken wat het as. zaterdag wordt…………?