Zeer geslaagde sponsoravond S.K.N.W.K.

Gisteren hield S.K.N.W.K. in hun eigen kantine op sportpark “Het Springer” een sponsoravond. Een avondje speciaal georganiseerd voor al die mensen/bedrijven die S.K.N.W.K. een warm hart toedragen.

Tussen 20.00 uur en 20.15 uur was de ontvangst. Onder het genot van een bakje koffie en een hapje was het wachten op het ‘officiële’ gedeelte. Zo’n 60 genodigden hadden de moeite genomen om naar deze avond te komen. Door deze prima opkomst was het gezellig druk in de kantine.

Zo rond 20.15 uur opende spreekstalmeester (en penningmeester van S.K.N.W.K.) Fred v/d Werd de avond. Hierna was het woord aan de voorzitter van S.K.N.W.K., Wim v/d Zande. Daarna was het de beurt aan Kees Sonneveld (Accon) en aan Ron Arendse van onze eigen hoofsponsor Machine Support. Zij hielden beiden een praatje over hun binding met S.K.N.W.K. en sponsoring met hun bedrijf. Na deze presentaties was het tijd voor een korte pauze.

Na de pauze was het de beurt aan Diederik Hiensch (huidige trainer van hoofdklasser Kloetinge). Hij vertelde iets over z’n avontuur in Engeland, waar hij een tijdje deeluitmaakte van de jeugdopleiding van voetbalvereniging Sunderland. Erg leuk om z’n ervaringen te horen.

Tot slot werd nog het contract getekend met hoofdtrainer van S.K.N.W.K., Adriaan Nieuwenhuise. Hij tekende een contract voor het volgende seizoen, seizoen 2006-2007, waarmee hij dan zijn derde jaar ingaat als trainer/coach van de blauw/zwarten.

Hierna was het officiële gedeelte over. Nu was het tijd voor een gezellig samenzijn met een hapje (prima verzorgd door de familie Stins + aanhang) en een drankje. Het bleef nog een tijdje erg gezellig in de kantine.

Het bestuur van S.K.N.W.K. kijkt terug op een zeer geslaagde avond. Dank naar iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan de sponsoravond.

Bekijk de foto’s van deze sponsoravond in het Fotoboek (onder Multimedia).