S.K.N.W.K. 1 speelt gelijk tegen De Meeuwen 1

Gisteren speelde de mannen van trainer Adriaan Nieuwenhuijse een oefenwedstrijd in Zoutelande tegen De Meeuwen 1. In een sportief duel werd het uiteindelijk een gelijkspel. Ook het voetbal was net als de doelpunten eerlijk verdeeld. De eerste helft was van Nieuwerkerkse zijde erg goed. De Meeuwen zat eigenlijk de eerste 45 minuten constant in de verdrukking en het was S.K.N.W.K. dat middels goed positiespel dicteerde. Via een toegekende strafschop, na een overtreding op Wouter de Jonge, was het Gert-Jan Tierie die de 0-1 op het scorebord liet aantekenen.

De tweede helft kwam S.K.N.W.K. er echter niet meer aan te pas. Omdat de thuisploeg meer druk ging uitoefenen en de passing bij S.K.N.W.K. erg onnauwkeurig was, was de tweede helft in het voordeel van De Meeuwen. Toch hadden ook zij een strafschop nodig om te scoren. Vlak voor het einde van de speeltijd kregen ze die. Ook De Meeuwen benutte dit buitenkansje. Zodoende eindigde dit nuttige en sportieve duel in een terecht gelijkspel, 1-1.