Ook 5e editie Joachim Glerum Jeugdtoernooi succes

Gisteren, zaterdag 3 juni, werd al weer voor de 5e keer ons eigen jeugdtoernooi, Het Joachim Glerum Jeugdtoernooi, gehouden. En ook nu werd het weer een fantastisch toernooi. Natuurlijk mede door de prachtige weersomstandigheden gingen weer honderden kinderen, leiders, ouders en vrijwilligers met een voldaan gevoel naar huis.

’s Ochtends om 09.15 uur trapten de F-pupillen af. Rond het klokje van 12.00 uur was bekend wie de winnaars waren. In poule 1 was dit W.F.B. F1, in poule 2 Arnemuiden F2 in en poule 3 Arnemuiden F3. De moeder van Joachim, Marianne Glerum, leidde middels een voorwoord de prijsuitreiking in, die gedaan werd door ere-lid van S.K.N.W.K. Huib de Valk. Alle deelnemende teams ontvingen een prachtige beker. Namens de familie Glerum kregen ook alle pupillen nog een mooie pet, met daarop het logo van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi.

Ook was er nog een penaltybokaal. Deze werd gewonnen door W.F.B. F1. Hiervoor kregen ze een bal.

Voor de organisatie was het toen snel eten en alles opruimen en in gereedheid brengen voor de middag.

Nu was het de beurt aan de E-pupillen. Waren er ’s morgens bij de F-jes 3 poules van 5, bij de E-pupillen waren er 2 poules van 6 teams. Hier gingen de hoogste plaatsen op het erepodium naar Oostkapelle E1 en Kloetinge E2. Ook zij kregen natuurlijk een beker, deze keer uit handen van jeugdvoorzitter Michèl Flikweert en zo’n schitterende pet. Bij de penaltybokaal waren er twee ploegen die gelijk stonden. Zij moesten onderling nog uitmaken wie er ging winnen. Uiteindelijk won W.F.B. E1 de strijd van Mevo E1 en gingen de West Flakkeese Boys met de bal naar huis.

Namens de organisatie bedankte Michèl ook Marianne Glerum nog. Zij kreeg een mooie bos bloemen en mooie wijnglazen met daarin het logo van het toernooi gegraveerd.

De organisatie kijkt terug op een fantastische dag. Dit kan nooit zonder de vele vrijwilligers. Dus bedankt: scheidsrechters, keepers, E.H.B.O., barcommissie, leiders en iedereen die we vergeten. We hopen ook volgend jaar weer op jullie steun.

Foto’s van de F-pupillen staan inmiddels al in het fotoboek. De foto’s van ’s middags bij de E-pupillen volgen z.s.m.