S.K.N.W.K. C1 is kampioen!!

Onze C-junioren zijn kampioen. Door het 1-1 gelijkspel in hun laatste wedstrijd, tegen Zeelandia/Middelburg C4, zijn ze de beste van hun competitie. Gefeliciteerd mannen!!

Gisteren moest het dan gebeuren! Op een zonnig sportpark “Het Springer” was het de wedstrijd van de waarheid voor S.K.N.W.K. C1. Voor veel publiek gingen onze C-junioren ervoor. Door de spanning (en de hitte) was er geen sprake van goed voetbal. De blauw/zwarten gingen zelfs met een 0-1 stand rusten. Door de 1-3 nederlaag van N.O.A.D. ’67 C1 (moesten al om 10.00 uur spelen, dus die uitslag was tijdens de wedstrijd al bekend) hadden ze genoeg aan een gelijkspel. Gelukkig maakten ze in de 2e helft die belangrijke gelijkmaker, de 1-1. Dit was tevens de eindstand.

Het feest kon losbarsten. Onder de klanken van muziek van DJ JVS overhandigde voorzitter Wim v/d Zande aanvoerder Kevin Duinhouwer een heuse kampioensbeker. Natuurlijk waren er ook bloemen.

Na een ereronde gingen de jongens douchen en werden ze getrakteerd op een heerlijke sportmaaltijd: friet met frikandel of kroket.

Namens de redaktie van www.sknwk.nl, willen we de spelers en begeleiding van S.K.N.W.K. C1 van harte feliciteren met dit knappe resultaat.

Bekijk de foto’s van gisteren in het fotoboek elders op deze site.